witam
wlasnie w tej paczce z hippa byl kupon za znizkami do rossmana, pewnie cos zrealizuje, dodatkowo mozna odebrac jeszcze jedna paczke
tak my też to mamy i musimy zrealizować do końca września,a za dodatkową paczkę płaci się 1 grosz :-)
markotka ja sobie zapisuję ten tydzień,tzn od pierwszego września ile zjada na dobę mleka żeby pokazać lekarce,bo może mniej mała będzie żelaza dostawać bo przecież w mleku też jest :ico_noniewiem: i na każdy dzień wychodzi kolejno,do wczoraj: 670, 630, 540(tu zęby bardzo dokuczały), 610, 670 i na dzisiaj jak na razie 380,więc 600 spokojnie przekracza
Murchinson fajnie,że z bioderkami ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
emilia7895 dobrze,że to tylko katarek i Marcel może jutro normalnie iść do pkola a Tosi też niedługo na pewno przejdzie :ico_sorki:
Koroneczka zdolny Krzysiu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
u nas Milenka to się kręci ale tylko na plecach,na brzuszku nie bardzo chce leżeć :ico_noniewiem:
u nas burzy nie było ani nie padało a podobno przez wlkp niezłe burze przeszły :ico_olaboga:
rano po zakupach poszłam z dziewczynkami do koleżanki a mąż sobie spał po nocy no i wczoraj kupił mi farbę do włosów jasny brąz z londy,ciekawe jaki wyjdzie :ico_noniewiem:
Milenie to jabłuszka tak smakują,że zje duże całe i jeszcze jej mało :ico_szoking: a to jedno to się w takim słoiczku małym nie zmieści bo już sprawdzałam :-D
na obiadek mam zapiekankę :ico_oczko: