Cześć!
U nas dzisiaj trochę marudzenia i już sama nie wiem czy to żeby czy taki mały ma dzień czy pogoda.
Czyżby mój pokarm już mu nie starczał, że domaga się jedzonka w nocy jak kiedyś?
Tym się nie martw-Twój pokarm mu na pewno starczy.U nas też tak było (pobudka ok.3 potem o 6 a w dzień też jadł częściej i więcej) ale teraz wszystko wróciło do normy i śpi 19-6. Moim zdaniem to związane jest ze skokiem rozwojowym.
A co do kaszki, z lovi jest taka fajna butelka do kaszek z łyżeczką na końcu, widziałyście? Chyba zakupię takową
Tak, widziałam i nie kupuję. Mateuszek świetnie zjada z łyżeczki-mamy takie z długą rączką z rossmana. Butelkę lovi mam ze smoczkiem i jest taka sobie jak mały mocno zassie to się potrafi odkształcić.
dzisiaj szczepienie :ico_sorki:
Murchinson nie mam pojęcia ile soku powinien maluch wypić,ale jakiego soku?w ogóle owocowego?jak nie zapomnę to pediatrę zapytam dzisiaj :-)
My też, na 16.30. właśnie dlatego Was pytałam bo ja jak pójdę do lekarza to zawsze zapomnę zapytać. Już mówiłam D o co mamy spytać-może on będzie więcej pamiętał. Znalazłam informację że ok.50-100g soku (ogólnie).
Aniu, Twoje królewny wyglądają bosko, a Milenka ma przepiękny uśmiech.
Ja najbardziej lubię w takich maluchach lubię to, że jak się śmieją to uśmiech widać też w oczach :-)
:ico_brawa_01: że wydłuża sobie nocne spanie i mamie daje odpocząć :ico_oczko:
Emilia, zgadzam się z Anią-Marcel się przyzwyczai i później będzie chodził.
Ocho, kupa idzie, zmykam myć śmierdziuszka.