Hejka!
Moje cycki dzisiaj są tak wyzute, że aż się dziwie, że coś tam jeszcze z nich leci- Maksio co chwila do cyca. A najśmieszniejsze jest to, że pokarmu w nich dużo! Byłam u babci, była tam też moja mama i Maksio taki marudny był, ciągle chciał jeść, a one: na pewno nie masz pokarmu, czemu nie dasz mu mm- więc wyjęłam cyca, nacisnęłam brodawkę a tu strumień z 5 kanalików conajmniej na pół kuchni poleciał :ico_olaboga: Będą mi gadać, że pokarmu nie mam :ico_olaboga: Więc pewnie macie rację, to skok rozwojowy i za kilka dni powinno być ok.
Maksio maruda straszna, spać nie chce przez ząbki, potem zmęczony i marudzi. Dziś tak szorował sobie gryzaczkiem po dziąsełkach, że aż świszczało :ico_sorki:
ANiu, :ico_brawa_01: dla Twoich dziewczynek. Ładnie rosną Ci pannice :-) Milenka ślicznie się uśmiecha, śliczne masz dziewczynki :-)
Emilia, Antosia też jest cudna, minki ma rewelacyjne, zdjęcia ekstra.
Motylku, jak miło, że zajrzałaś, prosimy o częściej :-) Dobrze, że Filipek już ogarnął nową sytuację i, że taki grzeczny :ico_sorki: Prosimy o zdjęcia Pawełka, bo dawno go nie widziałyśmy :-)
Markotka, chyba pozostaje Ci poświęcić jedną butelkę tylko na soczek, bo z tego co wiem takie soczki farbują i ciężko to domyć :ico_sorki:
Nowa, :ico_brawa_01: dla Liwki, że tak pięknie przesypia. Jeszcze troszkę i będzie przesypiać nocki :-)
A mój rojber po całym męczącym dniu w końcu zasnął :ico_sorki: Ja już chce ten ząbek jego, bo tak mi go szkoda, jak widzę, że dziąsełka dokuczają a ja pomóc nie mogę. Maści pomagają na chwilkę
[ Dodano: 07-09-2011, 16:21 ]
Nowa, :ico_brawa_01: dla Liwki, że tak pięknie przesypia
miało być zasypia :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: