Urlopik mija szybko, wróciłyśmy do Wrocka na kkilka dni, bo siostra ma 18 urodziny i imprezę robi, w poniedziałek znów jedziemy do polanicy ;-) i zostaniemy do końca lipca.
Jak tam Misia?
riterka, co u Ciebie słychać?
dzięki, od czegoś trzeba zacząć :-D a obiecałam sobie, że za 5 lat zaczniemy się budować :-) Więc muszę sięszybko szkolić.pinko, no gratuluje stażu też tak zaczynałam swoją karierę zawodową i od jutra wracam do pracy własnie
i jak tam w pracy? :ico_haha_02:i od jutra wracam do pracy własnie
aaa to superowo :ico_brawa_01:a co do budowy to robimy dobudówkę taką przy domku naszym
ja pierdziu :ico_szoking: mam nadzieje,że to jednak pomyłka :ico_olaboga:Coś nam się chłodno we Wrocku robi, ostatnio usłyszałam, że we wrześniu mają przyjść mrozy a w październiku ma padać śnieg... mam nadzieję, że to tylko pomyłka
a jak :-DWięc muszę sięszybko szkolić.
nooo,ja taka lubie tylko cyfrowy polsat szalał i nie moglismy przez godz nic oglądac :ico_sorki:le burza przeszła u was też?
ja też uwielbiam burzę :-) a na telewizor polecam mój sprawdzony sposób: brak telewizora :D nic nie skacze nie krzyczy nie denerwuje mnie ;-)nooo,ja taka lubie tylko cyfrowy polsat szalał i nie moglismy przez godz nic oglądac :ico_sorki:
i jak wyszedł rezonans? :ico_pocieszyciel: wytrzymaj, lepiej za dużo badań, niż żeby się okazało, że coś zostało przeoczone.jutro ide na rezonans magnetyczny,boje sie strasznie :ico_chory: ze z tamtąd uciekne i wogóle ten kontrast ja już nie chce więcej badań :ico_placzek:
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość