08 wrz 2011, 19:57
Beatka78, gratuluję córeczki :ico_brawa_01: zdjęcie Hani jest tak urocze, że mogę na nie patrzeć i patrzeć! Super sprawa takie USG 4D :ico_noniewiem: Z tym łożyskiem z przodu to właśnie tak jest, że się ruchy mniej czuje. Ale wszystko w swoim czasie. Teraz ciesz się swoim jeszcze nienarodzonym szczęściem - córeńką Haneczką :-)
Pokazałam zdjęcie Hani mojemu D. zakochał się hehe :-D
USG kolejne nie wiem kiedy, ginekolog mi nie zleciła, więc sama pójdę gdzieś za 3 tygodnie, będę w 25tc wtedy, więc myślę, że się ujawni :-)
margolcia, ładne imię wybraliście :-) My porannie przed USG wybraliśmy nie do końca ale bardzo prawdopodobne, że gdyby była to dziewczynka to będzie Paulinką :-) Ale dzidzia psikusa zrobiła hehe.
Mnie się obce babki ze sklepów pytają w formie zagadki "kiedy koniec?" a ja nie zatrybię na początku nigdy hehe ;D Pani na targu nawet jak do jej stanowiska nie podchodzę krzyczy, że ładny brzusio widać i że fajnie rośnie hehe. Miłe to takie... :ico_noniewiem:
[ Dodano: 08-09-2011, 19:58 ]
No właśnie i mi też zleciła krzywą cukrowa z 75g glukozy... I 2h przerwą na głodzie... Masakra :ico_szoking: