:ico_szoking: , ceny kombinezonów znam ale za sam płaszczyk to przesada....racja ceny powalają, płaszcz dzieciecy 200 zł :ico_puknij: , a zobaczycie jakie kombinezony na zimę drogie, a porządne buty, szkoda gadac :-)

Niestety, a płaszczyk raczej przejściowy ( w crdl).za sam płaszczyk to przesada

pewnie to zalezy na co sie trafi, ja kupilam 2 lata temu mlodemu kombinezon "zapasowy" i byl ok, bylam z niego zadowolonaA co do zakupów przez internet (zwłaszcz zimowych ) to nie polecam, ja Poli w tamtym roku kupiłam 3 kombinezony, zaden tak naprawdę nietrafiony, chodziła w spodniach i kurtce nie od pary

robię dokładnie tak samo :ico_oczko:Oczywiście spać iść nie chciał, ale widziałam że zmęczony, więc ciach do łóżeczka, smoka do buzi i śpi- z mamą się nie dyskutuje
nie, po kąpieli mnie nie obsypuje, ale mam strasznie wysuszoną skórę, łuszczy się płatami, mimo stosowania emolientów.Markotka, takie uczulenie na nikiel straszne musi być- i obsypuje Cię po takiej kąpieli na całym ciele
to jest wielka przesada!czy to nie lekka przesada, że ciuszki dziecięce są takie drogie?
boks :ico_oczko: mój mąż właśnie cały szczęśliwy, że mamy rtl, bo tam jest darmowa, a polsat każe sobie zapłacić 40zł :ico_szoking:idzie do mojego kuzyna jakąś walkę oglądać
smakowało?Dziś pił bobofrut marchew-jabłko-dynia
to tak jak my, ale chyba już niedługo się przesiądziemy, bo jak Krzysiu nóżki wyprostuje, to jest prawie na styk :ico_sorki:Na pewno zimy nie przejeździmy w gondoli.
Krzysiu dostał prezent od znajomych-spodenki i body z H&M i do tego dali nam kartę, na której są pieniądze do wykorzystania-to chyba taka podarunkowa.markotka co za karte masz do h&m?
tak zimno w domku?Mąz poszedł zapalić w piecu
na pewno :-D daj im zabawki i będzie ok :-Dpierwszy raz bede jechala autem z dwojka dzieci, mam nadzieje, ze bedzie ok
:ico_pocieszyciel: współczuję :ico_sorki:Ja dziś obolała, znowu ta rwa czy przepuklina, jak chodzę to boli, jak leżę jeszcze bardziej

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość