hello!!!
iw_rybka, ale mi z okresu wychodzi data 13 marzec...bo mam cykle długie :ico_haha_01: wiec znow kołomyja...ale trzymam sie 8 marca...tej daty z książeczki :ico_haha_01:
brodzikowa :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dobrze ze już jesteś z nami....i dobrze ze wszystko skończyło sei pomyślnie :ico_sorki:
tweety gratuluję i witam :ico_brawa_01:
gusia pociesz sie tym ze ja codziennie wstaje o 5.30 g:P . Kciuki za badanka :ico_haha_02:
co do imion to ja wogole sie nad tym nie zastanawiałam... :ico_noniewiem: wogole czesto zapominam ze jestem w :ico_ciezarowka: i nie mam głowy do tego. najpierw chce znać płeć :-D .
Dziś było pierwsze spotkanie rodziców w przedszkolu...moja mama na nim była...bo ja nie mogłam sie zwolnić

ale zdała mi relację...Pani chwaliła ze dzieciaki z grupy do ktorej chodzi Dawidek sa wyjątowo grzeczne i mało płaczą niż dzieciaki z poprzednich lat :-D . Chętnie biorą udział w zabawach!!! W poniedziałki i w środy beda prowadzone zajęcia z rytmiki...!!!!
rybko dużo zdrówka dla Zuzi :ico_sorki:
czy jak zjem kilo winogron to jest ryzyko ze pęknę :ico_szoking: :ico_smiechbig:
[ Dodano: 08-09-2011, 22:00 ]
brodzikowa a mnie nie ma na liście :567: