a widzisz o majeranku zapomniałam :-)zrobię sobie napar z majeranku
ale nie każdy jest za ubieraniem takiego malucha w jeans i nie wiem czemu przecież to sama słodycz ,a mój mąż jeszcze ma w aucie takie trampki wyższe jeansowe dla malusiej dziewczynki wozi na lusterku na szczęście ,jak będzie dziewczynka to mu je zabiorę :ico_oczko:właśnie mnie też Emila jak była mała to też miała raptem dwie pary śpiszków a tak to w ogrodniczkach i spódniczkach leżała
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak ja bym chciała już wiedzieć co mi tam na żołądku gra i wziąć się za porządne zakupy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:10zł
ja też tego nie rozumiem. Przecież ten jeans jest z domieszką chyba bawełny i wcale nie jest sztywny :ico_noniewiem:ale nie każdy jest za ubieraniem takiego malucha w jeans i nie wiem czemu
no własnie ,albo w tych wiązanych kaftanikach które z każdej strony uwierały :ico_olaboga: :ico_olaboga: ale tak jak mówisz koronka najważniejsza bo nie ważne aby dziecku było wygodnie tylko aby ludzie widzieli , ja tam uwielbiam jeans i moje maleństwo będzie nosić go sporo :ico_oczko:A np. jak myśmy leżeli z kaftanikach ze sztywną koronką czy innych wykrochmalonych na sztywno śpiochach to było dobrze
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość