Ja spalam po sniadaniu az Do 13. Obudzily mnie mdlosci i zabilam he pol szklanka coli. I nektaryne zjadlam i massor mnie mdli. Zaczelam gotowac kapusniak ale nie DALAM rady wyciagnac miesa z zamrazarki i odmrozic ..... Fuuuuuj...... Wiec bedzie dietetycznie Na kostkach rosolowych, a w doopie. :/ za oknem pada... Niefajny dzien :(
witamy...powiedz coś nam o sobie! W ktorym tyg jesteś w ciązy???
a ja myślałam ze w pracy zasnę..tej nocy też niewiele spałam...a teraz jeszcze sprzątanie mnie czeka :ico_noniewiem: kiedy ja sie wyśpię.... :ico_zly: i jeszcze Dawid mnie drażni... :ico_noniewiem:
kingoza to na pewno jest ok :-D i gratki za 11 tydzień...no to mało ci już zostało hihih :ico_haha_01: :-D
heheh dzis naobsasowy dzis mdlosci ... :-D dzis w poludnie jak zobaczylam smazaca sie cukinie nie wytrzymalam i od razu do lazienki :513: .. a juz bylo tak fajnie ... tyle dni bez zwracania :-)
[ Dodano: 10-09-2011, 17:11 ]
wiecie co ?? kilka dni zauwazylam czerwone przebarwienia na brzuszku (po bokach) tak jakby uczulenie, ale nic mnie nie swedzialo ani nic, skora byla gladka wiec to nie krostki :ico_noniewiem: te zaczerwienienia znikaja ale zoto pojawily sie dookola pepka :ico_noniewiem:
kingoza, te miejsca co mowisz to takie typowe miejsca Na rozstepy. Smaruj brzuszek nie tylko oliwka. Ona ladnie natluszcza ale mniej nawilza. Aby nawilzala najpierw zwilz skore woda i Na mokra wetrzyj oliwke. A najlepiej Kup cos antyrozstepowego dla ciezarnych.
Ja zdecydowalam sie pojsc Na to spotkanko z kolezankami.... Jedziemy autem z kumpela obym dala rade i niezwymiotowala :ico_sorki:
Bedzie nas 4 z czego 3 w ciazy i jedna swiezo upieczona mamusia. Bedzie o czym gadac :)