no, brawo!!!!!!!!!!!!!!!!ale dzisiaj znowu pobudka dopiero o 5 na mleczko!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ancurek, ale dlaczego sie boisz? Wszystko bedzie ok!!!!A ja ide w czwartek na wizyte i też się boję...wczoraj miałam mniejsze mdłości niż w sobote w dziś zaraz po śniadaniu poleciałam do kibelka..tak mnie ciągnęło, ale nie udało się zwymiotować...

- tez je miewam i mimo,ze wiem,ze to TE bole,to panikuje :ico_wstydzioch:Pobolewal mnie brzuch (te bole rozpierajace macice)
- buhahahaahahahaahahaha :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: Dobre,dobre :ico_sorki:przyszlej pielegniarki widok blizn to nic takiego, zeby byl spokojny, ja pierdziele
- fajny pajacyk :ico_brawa_01:Pierwszy nabytek :-)
- oj mi sie tez tak kiedys snilo :ico_puknij: ,ze dziecko bylo mojego bylego i musialam do niego wrocic,bo w ciazy bylam :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:że ojcem dziecka jest inny facet niż mój mąż
- bzdura,sny to poprostu "belkot" mozgu,zarejestrowane w ciagu dnia obrazki ukladaja sie w historyjki :ico_oczko: Nie martw sie :ico_sorki:że przeważnie w rzeczywistości jest na odwrót niż w śnie :-|
- nie mozna :ico_oczko:nie wiem jak tutaj?

tak to jest ze niby juz 3 raz sie to przechodzi a za kazdym razem jednak emocje biora gore! Ale ja to zaraz sobie logicznie wytlumacze i jest git!- tez je miewam i mimo,ze wiem,ze to TE bole,to panikuje :ico_wstydzioch:
Haha, boooziuuu... :-) Ja to czesto mam sny takie w watkiem erotycznym a w ciazy to juz rutynowo :-Dbiniu_s napisał/a:
że ojcem dziecka jest inny facet niż mój mąż
- oj mi sie tez tak kiedys snilo :ico_puknij: ,ze dziecko bylo mojego bylego i musialam do niego wrocic,bo w ciazy bylam :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
dokladnie, olej to i nic sie nie martw :-)biniu_s napisał/a:
że przeważnie w rzeczywistości jest na odwrót niż w śnie :-|
- bzdura,sny to poprostu "belkot" mozgu,zarejestrowane w ciagu dnia obrazki ukladaja sie w historyjki :ico_oczko: Nie martw sie
aaaa, ja tez juz tak chce!!!!Brodzikowa, ale Ty pedzisz,czekaj na nas :ico_oczko:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość