Beatka78, hehe, no ja tez tak słyszałam, ze przy córce sie brzydnie a przy synu pieknieje...ja tam nie widze róznicy-wygladam tak samo, tylko piłka z przodu...
ale juz jakis czas temu chciałam Ci powiedziec, bo kiedys pisalas o tej linii ciazowej linea negra...Ja mialam ja przy filipie i to taka od kosci łonowej prawie po same piersi a teraz nic:))
i wyczytałam, ze przy dziewczynkach rzadziej takie linie sie dostaje :-D :-D
nie wiem co na to inne nasze :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka: :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:
martam21, nie męcz się i skuś się na odrobinę czekolady :-) ja ostatnio uległam Milce ;-)
wczoraj była:))) codziennie to nie da rady...Bo rzeczywiscie jak szafa trzydrzwiowa bede :-D :-D
muszę jeszcze kwiaty poprzynosić z łazienki bo wszystkie pomyłam, pokój już cały opróżniony można robić remont .
no to widze, tak jak u nas :ico_noniewiem: tylko nasz remont sie przeciaga i juz miesiac trwa :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: najgorsza robota niby zrobiona ale wcziac sa do pomalowania drzwi, parapety i wymyslilismy jeszcze pomalowac meble w kuchni na biało :ico_puknij: a, i jeszcze naszą sypialnie, bo mimo, ze malowana dwa lata temu, taka mało swieza mi sie wydaje :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: