Helol
Jedyne co mnie denerwuje to to że dalej mam nie skończone porządki
a daj spokoj,lepiej mi nic nie mow, moja sypialnia wyglada jak nie wiem co, jakby przeszedl przez nia huragan co najmniej, non stop kloce sie o to z mezem, niestety zrobil biuro w naszej sypialni i wszystko sie wala, jest taki syf, ze szok, mowie mu, ze niedlugo bedziemy mieli juz synka, a tu taki syf, nic go nie obchodzi, niech nie mysli, ze w takim syfie bedzie Alanek spal, nawet nie mam takiej opcji :ico_zly:
izabella, Twoj gin nie robi Ci KTG???? :ico_szoking:
Ja też nie miałam jeszcze ani razu robionego KTG.[/quote]
u nas to jest obowiazkowe od 32 tygodnia, sprawdza sie co wizyte czy nic zlego sie nie dzieje czy nie ma skurczy
SANDRUSIA, jejku wspolczuje Ci kochana, bo ja tez bym juz chciala miec malego pzy sobie, ale zobaczysz, ze moze juz na dniach u Ciebie tez sie ruszy
izus, no to niezle Cie zlapaly te skurcze :ico_olaboga:
Pamietam jak mi tak w nocy sie zrobilo, ze az sama sie wystraszylam, bo byly dosc mocne
Skurcze to są przepowiadajace tak powiedzial gin bo wszystko do porodu gotowe w 100%
hmm, wybacz kochana, ale dla mnie TWoj gin jest troche nie teges, wszystko przygotowane do porodu, a szyjka jest wysoko, wszystko pozamykane :ico_puknij:
Dla mnie to sprzecznosc
waży 3001g
no to fajnie juz wazy
szkieletorek, slicznie wygladasz i jaka Ty szczuplutka jestes, tylko pozazdroscic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 14-09-2011, 18:49 ]
szkieletorek, sliczny pokoik, bardzo mi sie podoba :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to dziwne, sam sobie przeczy, mówi ze wszystko pozamykane ale obstawia ze za dwa tygodnie sie rozpakujesz?
no wlasnie dla mnie tez to dziwne, jakis ten gin dla mnie troche nie taki :ico_noniewiem: