tylko że nawet jak młodzi, czyli nasze dzieci będą chciały pracować to czy będa miały gdzie?? jUż dziś jest problem z praca i jest ogromne bezrobocie a co to będzie za kilkanaście lat jak polityka kraju sie nie zmieni :ico_sorki: moim zdaniem zabierają się do tego od nonono strony i zamiast najpierw zadbac o mlode matki i małe dzieci, żeby młodzi rodzice chcieli mieć dzieci to oni te dzieci co już są posyłają wcześniej do szkoły :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ja tam tez tego sobie nie wyobrażam.dokldanie,bo im wyszlo w statystykach,ze nie bedzie komu na nasze emerytury pracowac

hehe i to nazywa się konsekwencja w działaniu :-D - żartuję oczywiściemoje dziecko nie chcialo isc do przedszkola dzis :ico_szoking: No i zostal w domu :ico_wstydzioch:
Moja nie chce od 3 dni chodzić... Wszystko jest fajnie rano, wyszykuje się, jest zadowolona,a jak tylko otworzę drzwi do sali to jest płacz okropny i nie chce puścić mojej nogi i płacze,że nie chce zostawać, tylko iść ze mną... :ico_placzek: :ico_placzek:moje dziecko nie chcialo isc do przedszkola dzis :ico_szoking:
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość