Aniaaa, ale Martyśka silna. Mat jeszcze tak nie potrafi, za to turla się, przewraca na wszystkie strony. Ja nawet mu pieluchy zmienić za bardzo nie mogę, tak się przewraca. A już z gołą pupką uwielbia być :-D
A kremóweczka była przepyszna ale zjadłam tylko pół,bo jest tak słodka,że myślałam,że mnie z butów wyrwie :ico_noniewiem:
hehe smacznego :-D pewnie za jakiś czas zjesz drugą połówkę :-D ja jak mam coś słodkiego w szafce, to cały czas o tym myślę, dopóki nie zjem :-D dlatego nic nie kupuję, co by losu nie kusić :ico_oczko:
Blanka26, ja tez muszę pokupować dziewczynom jakieś cieplejsze rzeczy ale jakoś nie mam weny jak na razie na zakupy :ico_wstydzioch:
weny jak weny ja kasy nie mam, ale muszę jej to kupić, bo nie ma nic cieplejszego. teraz to więcej dzieciom kupuję niż sobie, ale ja ciuchy mam, właśnie jadę w sobotę do rodziców po moje kochane ciuszki, myślę, że już się w nie zmieszczę :ico_brawa_01:
a zakupy kocham!czy to dzieciom czy sobie czy mężowi, wszystkie mnie cieszą :ico_brawa_01:
[ Dodano: 15-09-2011, 12:47 ]
A u nas wyszedł drugi ząbek
idą błyskawicznie :ico_brawa_01: