U nas na razie Kuba chodzi fajnie do przedszkola choć dziisja rano zaczął miec katar i niewiem co to dalej bedzie, może jakoś uda mi sie go podleczyć przez weekend/!\
dużo zdrówka dla Kubusia
A co do płaczu to mój kUba jest bardzo dzielny bo płakał tylko 2 dni te pierwsze i to płakał przez chwilkę ( tak móiwła pani ), jak tylko zamknęły sie drzwi Kuba przestał płakac i sie świetnie bawił.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dzielnego masz synka
mój dziś taki niemrawy był, dopytywał czy po przedszkolu znów pójdę do pracy. a ja niestety idę i to na 14ta dziś, wrócę ok. 19.45 :ico_placzek:
oj,rozumiem Cię,mnie też czeka taka sytuacja :ico_placzek: biedne te nasze maluchy...może jak go tata fajnie zabawi,to będzie mu trochę lżej.A codziennie tak chodzisz?
też drżę żeby ten katar na krtan nie poszedł bo tak długo go trzyma :ico_noniewiem:
w nocy dobrze mu się oddycha, :ico_noniewiem:
dobrze,ze w nocy ok...ja podaję na noc nasivin soft i jakoś przesypia...ja jako dziecko miałam krtaniowe duszności,Zuza miała i widzę,że Jula też ma...otwieram szeroko okno,albo wkładam jej głowę do lodówki i powoli przechodzi...jakby nie przechodziło,to wtedy na sor musiałabym jechać.
Ogólnie życzę wszystkim maluszkom bezstresowego chodzenia do przedszkola,a choruskom duuużo zdrowia :-)