szkieletorek, Pati85, no tak juz jest, wychodzi na to że jak sie ma jakąkolwiek rodzine to trzeba sie liczyć ze i za ich długi przyjdzie kiedyś nam zapłacić :ico_olaboga: ja już spłacam nie swój dług na mieszkaniu, administracja nas szantażuje, nie chcą rozłożyc na raty, powiedzieli ze jak nas nie stac to mamy isc na mniejsze :ico_olaboga: a gdzie ja sie z trójką dzieci zmieszcze w mniejszym mieszkaniu?
dwoje moich maluszków i nastolatka :ico_olaboga:
to wole spłącać po tesciowej, choć tu samego czynszu mamy 730zł samego gołego czynszu plus media to szkoda gadać :ico_olaboga:
ach, dlatego kombinuje jak moge z kasą jak wiecej grosza wapda to sie więcej spłaca
w tym miesiacu mi jeszcze przyszło rozliczenie 410zł za gaz :/ no ale zapłące z tygodniowym opóźnieniem, niech spadają na drzewo :ico_haha_01:
Pati85, faceci niestety nie pomyślą ze siedzisz i sie martwisz, nic tylko zjechać jak psa by ise zdało, tylko czy warto język strzępić :ico_noniewiem:
iw_rybka, oj, zeby Piotruś szybko sie uporał z tą żółtaczką :ico_olaboga: niech im dobrze badania porobia :ico_noniewiem: wypuscili ich ze szpitala bez badań na próby wątrobowe :ico_puknij: nie ogarniam czasem naszej służby zdrowia
[ Dodano: 17-09-2011, 13:09 ]
Kinga dobrze ze Eliza sie tak zaaklimatyzowała wśród dzieci :ico_sorki:
a ja też bym już chciała mojego małego mężczyznę poprzytulać, szczęściara że już masz poród za sobą, i maluszka przy sobie :ico_oczko:
[ Dodano: 17-09-2011, 13:15 ]
Sandrusia mam nowa hipotezę :ico_haha_01: urodzisz w swoje urodziny zobaczysz :ico_sorki: