a wszystkim mamuskom dziekuje ze zyczonka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dzien sie udal ...chcociaz w ostatniej chwili zdecydowlaismy zaprosic na kolacje cioteke z mezem i Jerkiem...wiec goraczkowe zakupy i kupa gotowania w wykonaniu mojego M. bylo piekne i pyszne -starterek wymyslny bardzo-salatka z mango ogorka pomidorow papryki cebulki i w sosie smietanowym o samaku slodkiego chili podane w zawijanym ogoreczku z filecikami z seabassa(rybka taka)potem cielecina w parmahamie nadziewana szalwia...ziemniaczki zapiekane w smietanie z serem po wlosku...a na deser w ramach tortu cytrynowy sernik na zimno z bita smietana... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i 3 butelki szampana...bylo bardzo milo :ico_brawa_01:
M. sie naprawde postaral.... :ico_sorki: chcociaz wspominalam wam wczesniej ze gotuje rewelacyjnie ...ale wczoraj bylo jeszcze superasnie podane :ico_brawa_01:
[ Dodano: 19-09-2011, 09:34 ]
jak sie czujesz??
na razie okey....dzieki rano mam zapchany nos...ale pogoda jest okey wiec mam nadzieje ze sie rozejdzie po kosciach :ico_sorki:
[ Dodano: 19-09-2011, 09:47 ]
w prezencie urodzinowym @ dostane
oj to nie zazdroszcze ...ja maialm jeden okres od porodu i to za nim zaczelam breac pigulki...a teraz na pigulkach nie mam wcale... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: