hej Laseczki :)
Podczytuję Was troszkę, czaję się niemożliwie i chyba cały czas dojrzewam do decyzji o rozpoczęciu starań.
Boję się niemożliwie :ico_chory:
Powodzenia dla starających się :*
Katka ty sie nie czaj tak bo z takiego czajenia jeszcze bliźnięta będą :ico_haha_01:Podczytuję Was troszkę, czaję się niemożliwie i chyba cały czas dojrzewam do decyzji o rozpoczęciu starań.
taaa, Tobie łatwo mówić, bo jestes już na finiszu hihiKatka ty sie nie czaj tak bo z takiego czajenia jeszcze bliźnięta będą :ico_haha_01:
a ze tak spytam, co stoi Wam/Tobie na przeszkodzie ze jeszcze sie wahasz?
chcesz do pracy wrócić? mieszkanko?
no tak szybko zleciało :ico_oczko:taaa, Tobie łatwo mówić, bo jestes już na finiszu hihi
trzeba wierzyć że wszystko bedzie dobrze :ico_sorki:Boję się po prostu niepowodzenia...
jestem pewna, że się boisz...Katka a myślisz, że ja się nie boję? Boję się i to bardzo, ale chcemy dziecko, więc trzeba być dobrej myśli.
oo, a Ty widzę pierwsza w kolejce do kibicowania ;)Katka, no to juz :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja Ci tu pokibicuje :-P
dziękuję, może od października spróbujemy ;)Katka, i ja :ico_brawa_01:
mam Aurelcię, urodziłam zdrowe dziecko, donosiłam ciążę...trzeba wierzyć że wszystko bedzie dobrze :ico_sorki:
będę mocno trzymać kciuki żeby wszystko było w porządku :ico_sorki:
przypomnij sobie jak z Aurelcią w ciaży robiłaś fotki brzuszka :ico_brawa_01: niech Cię to napawa nadzieją że i tym razem szybko brzuszkiem nam się tu pochwalisz :ico_brawa_01:
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość