Łeeee... Mnie też to czeka albo się w piątek wybiorę, albo w poniedziałek jeszcze nie wiem.i paskudna glukoze :ico_chory: :ico_chory:

o widze ambitne plany na dzień dzisiejszyChyba dzisiaj się wezmę za segregowanie ciuszków malucha. By ogarnąć ile tego jest i czy czegoś czasem nie brakuje.

mój M. w zyciu do mnie nie podejdzie jak w ciązy jestem, cala ciąza jest na podtrzymaniu więc boi sie seksu jak ognia :-D biedulek 9 miesięcy posci :ico_olaboga:tyś się seksić powinna ze swoim jak juz 38 masz skończony. pogoda sprzyjająca
ja wlasnie mam to samo tylko nie wiem co robić :-DCoś trzeba zrobić, bo zanudzę się w taką pogodę, ani wyjść ani nic ...
Oj to faktycznie biedna chłopina. Się odzwyczai jeszcze :ico_olaboga:biedulek 9 miesięcy posci :ico_olaboga:
Dzięki ;-) czyli mogę iść w te dni które sobie ustaliłam, bo do czwartku wyniki będą :-)u mnie w przychodni czeka sie 2 dni.
Wyprałabym ich część chociaż... ale gdzie mi to poschnie... :ico_noniewiem:Segregacja ciuszkow - sama przyjemnosc :-D
faktycznie, okropnie jest. Tak mi się wstawać nie chciało że mało nie spóźniłyśmy się z Emilią do przedszkola :ico_oczko:U nas jeszcze gorsza pogoda niż wczoraj
mój pewnie by i podszedł ale co z tego jak i tak nic powywijać niemożemy. Chociaż powiem Wam że wczoraj miałam taką chcicę że ledwo mogłam się opanować :ico_szoking:mój M. w zyciu do mnie nie podejdzie jak w ciązy jestem, cala ciąza jest na podtrzymaniu więc boi sie seksu jak ognia biedulek 9 miesięcy posci
też muszę się za to zabrać. Ale dzisiaj jestem u mamy a że nikogo nie ma to chyba pójdę spać :-D przynajmniej czas mi szybciej zleci do 17 bo już mam takie motylki w brzuchu że masakra :ico_oczko:Chyba dzisiaj się wezmę za segregowanie ciuszków malucha
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość