U nas 8 stopni, zimno, mgla, leje deszcz.
U mnie tak samo. Mgła jest do tej pory, pada taka mżawka i zimno.Ale mnie taka pogoda pasuje.Pewno fajnie będzie mi się spało w południe .
Stawiam wam dziś pysznego :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za skończone 38 tygodni :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Coraz bliżej .
Ja jestem z siebie dumna.Drzwi do salonu , sypialni, korytarza i pokoju Lilusi umyte , oraz podłoga w korytarzu wyszorowana na kolanach. Tak że kolejne rzeczy mogę skreślić z listy.
KObieto daje soboe spokój. Nie wolno pracować, znów mnie w kompleksy wpędzasz i to już z rana :-)
Ale ty masz już porobione wszystko bo skoro robiłaś pranie drugi raz.A ja mam jeszcze troszku do zrobienia ale ty już jesteś bliżej porodu niż ja więc ty sobie odpoczywaj . Ja w tym tyg jak będę to mam nadzieje że już gruntowne porządki będę mieć za sobą.
Wy już macie coraz więcej dolegliwości a ja nic a nic. Poza moją wierci-nonono to nic mi nie jest i dlatego tak śmigam, ale poczekaj jak i mnie wezmą jakieś bóle zobaczymy czy będę taka cwana i śmigać na szmacie.
ja dzis już z ranka byłam na badaniach krwi i moczu
Ja tak samo. Wróciłam dopiero co i teraz jem śniadanie bo musiałam być na czczo.
Przy okazji odebrałam firankę i zasłony bo były dane do przerobienia. Kupiłam bułeczki , jabłka i kolbę kukurydzy.Potem sobie ugotuje.
teraz chodzi w kolczykach które jej zrobiłam z modeliny hehe
moja strojnisia, jak sie w lusterku przegladała :ico_haha_01:
Moja Olusia też uwielbiała bawić się moja biżuterią.Mierzyła wszystkie korale bransoletki pierścionki. I niemal codziennie gdy do niej przyjeżdżałam to mówiła mi ,, ale masz piękne kolczyki,,.
[quote="izuś_85" jakby nie czkawka to bym sie martwiła[/quote]
Moja ostatnimi czasy to czkawkę ma po 3-4 razy dziennie.
moja wczoraj po żołądku mnie kopała,myślałam że zwariuje z bólu :ico_olaboga:
Moja wczoraj pierwszy raz dała mi w żebra , nie faj nie było ale na szczęście było to tylko raz.
izuś_85, szanowny "tatuś" sie wyprowadził i ma wszystko w doooopie :ico_olaboga: ,także na jego pomoc liczyć nie bede mogła :ico_sorki: :ico_sorki:
Ojej nie wiedziałam że jesteś sama .Strasznie mi przykro.Ale to teraz się obudził że to nie jego bajka jak już ma dzieci i kolejne w drodze?
[ Dodano: 20-09-2011, 11:43 ]
Marcz jak się czujesz? Jak dzidzia .
Ja ci nie pomogę w tej sprawie co pytasz.
Sandrusia kurcze myślałam że jak wejdę dziś to będzie nowina a tu nadal cisza. Jak się teraz czujesz? A daleko masz do szpitala ?
Ja nastawiłam firankę i jak P przyjdzie to pomoże mi ją przed pracą wyprasować i powisimy.Potem pewno będzie drzemka bo już mnie bierze . A potem ...... czas pokaże czy będzie mi się cokolwiek chciało. Dziś wraca siostra z Francji od chłopaka wiec pewno będzie opowiadać i opowiadać.
Nie wiem czy wam pisałam ale wczoraj jak już było na polu ciemno i zapaliłam ten księżyc lampkę w pokoju Lilusi to myślałam że nie wyjdę stamtąd , jak tak cudnie .
A dziś był gość z moskitierami, bo są gotowe.I z racji że jest już po sezonie to maja niższe ceny .