hej
agusia22, nie poddawaj się,dzieciątko sprawdza na ile mama jest uległa :ico_sorki:
Mój też czasem miał tak,że dostawał ataku histerii i trzymal się mojej nogi,panie nie raz go odrywały siłą i trzymały kurczowo dopóki nie wyszłam z przedszkola.Potem pytałam i średnio 5 minut płakał po moim wyjściu i zapominał o mnie :ico_oczko: Bawił się jakby nigdy nic.Dzieci tak mają,sprawdzają,na ile mogą sobie pozwolic
Zobaczy synuś,że jego płacz "nie rusza Cię" i nic nie wskóra wrzaskiem i z czasem będzie lepiej :ico_sorki: Piszę z własnego doświadczenia i doświadczenia kolezanek :ico_sorki: :ico_oczko:
Wasze maluchy jedzą posiłki w przedszkolu?
mój je tylko śniadanie, na obiad go nie zapisuję bo jest strasznie wybredny i niewiele jadł niestety.A obiady w przedszkolu są bardzo drogie,wiec wolę go odebrać koło 13:30 i dać mu obiad w domu niż płacić pieniądze za coś,czego on i tak nie zje :ico_noniewiem:
ale tłumaczę sobie,że krzywda przecież jej się tam nie dzieje, a chodząc do przedszkola tylko zyska.
dokładnie,masz 100% racji :ico_oczko:
:ico_brawa_01: dla Ani :ico_oczko:
Mój urwis dziś chętnie poszedł do przedszkola,nie mógł się doczekać.Idą dziś na długi spacer do parku,mają potem iść na duży plac zabaw,wiec przeżywał już od wczoraj :ico_oczko:
A w sobotę mamy w przedszkolu piknik integracyjny jak co roku :ico_brawa_01:
Rodzice,dzieci,panie spotykają się raz w roku w stadninie koni niedaleko Wieliczki, jest piknik,ognisko,kiełbaski,zabawa,konkursy dla dzieci i dorosłych,przejażdżka na konikach :ico_brawa_01: Rok temu byłam,świetnie było.W tym roku też jedziemy :ico_brawa_01: