- ja nie mialam tego luksusu :ico_oczko:Też je miałam...za darmo..i nie wiem jak bez tego bym przeżyła poród...
- mi tez zostal,przed okresem zawsze jak woda mi sie w organizmie zatrzymywala,do tego najadlam sie,to moglam z powodzeniem udawac kobiete w ciazy :ico_oczko:a brzuch zostal :ico_zly:
- ja wczoraj pierwszy raz poczulam :ico_olaboga:A ty miewasz twardnienie brzuszka???
- wiesz co,chyba lepsze takie,bo nas to tu dalsza rodzina obdarza spojrzeniami typu :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: Bo oni wyznaja,ze jedno dziecko to max,a potem liczy sie tylko wygodne zycie,super furka i wakacje za granica :ico_oczko:póki co to ja czekam na te współczujące spojrzenia
- dokladnie :ico_olaboga:U mnie bez zman wrrryyy mdli i mdli
mam to samo :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:mi tez zostal,przed okresem zawsze jak woda mi sie w organizmie zatrzymywala,do tego najadlam sie,to moglam z powodzeniem udawac kobiete w ciazy
- kurcze,ciekawe co to :ico_olaboga:a @ nie ma nadal

no wiesz ... plotki szybko sie rozchodza :ico_noniewiem: :-Dkingoza a skąd ci ludzie wiedza ze ty w :ico_ciezarowka: ...przecież Twoj brzusio taki malusi :ico_oczko: i taka z Ciebie laska...
to to gratki ... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D :ico_ciezarowka: jak te miesiace mijaja :ico_brawa_01:kingoza wielkie brawa za 4-ty miesiąc... :ico_brawa_01: a ja za tydzień wkroczę w 5-ty :529:.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość