Była już u nas położna ,ja wogóle sie niespodziewałam i miałam taki bałagan w domu że szok :ico_haha_01:
A no tak bo kto by się spodziewał bałaganu w domu gdzie 3 dzieci i kobieta sama .No nie wpadłabym na to. Kochana ona pewno nie takie cuda widziała.
A czemu was tak szybko wypuścili ?
Może z czasem sie dotrzemy,on twierdzi,że bardzo tego chce i żałuje tego co było.
No to tego bardzo ci życzę , by się wszystko wam ułożyło tak jak tego sami pragniecie .
szkieletorek, izabella powiedziała u nas na wątku, że najpierw musi się dowiedzieć kto się u mnie w brzuchu chowie, a potem może rodzić Oliwkę ;-)
Aaa to takie buty. To pochwal się i na naszym wątku jak poznasz płeć choć co będzie jeśli znów dzidzia nie pokaże co ma między nóżkami.
myślisz, że jutro się już dowiesz?
Już? Chyba dopiero :-) ze styczniowych tylko ja nie wiem hehe :-)
No ja wiedziałam już w 18 tyg choć nie wierzyłam lekarzowi bo myślę sobie że to wcześnie ale on twierdził że jest pewien na 100 % bo mała ładnie pokazała. I jednak miał racje.Znaczy jeszcze w 100 % tego nie wiem , dowiem się jak się urodzi.
tibby, od samego początku na syna :-)
Ja tez u siebie od początku mówiłam że będzie syn. I tak się tez do brzuszka zwracałam ,, synku,, a tu jednak córcia będzie .
W sklepie już byłam , kurde nazbierało się tych zakupów i ciężka torbę miałam. Ale fajnie mi się szło, wzięłam sobie mojego kundelka i tak spacerowaliśmy.
No Kwiatunio to już pewno tuli albo przynajmniej widziała.