ech...ale nikt z was nie ma tyyyylllle czytania co ja co wieczór... :ico_smiechbig: robicie postepy moje wiosenne mamuski...
sylwia posłuchaj rad mamy_zuzi , ona na pewno ma rację...oby to nie było nic poważnego :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: daj znać jak sie czujesz.
rybko tak sie ciesze ze u was ok!!! :ico_sorki: :ico_brawa_01:
kingoza baw sie dobrze... :ico_brawa_01:
jagoda ja nie panikuje z toxo...ja miałam podejrzane wyniki ...skierowanie do szpitala zakaźnego...i miesiąc w stresie... :ico_sorki: ale cóż...najważniejsze ze to przybyta choroba...i dlatego mam badanka prenatalne bezpłatne...
jak miło...uwielbiam kupywać ubranka dla maluszkow...nadal dla mojego Dawidka kocham wybierać i przebierac :-DUmówiłam się dzisiaj z mężem..., że ja kupie wszystko dla dzidzi... ubranka, kosmetyki, ręczniki, pościele itp. a on kupi wózek..., ale zaznaczyłam, taki jak mi się podoba :-D :-D :-D chyba się wkopał :-D :-D :-D
tibby ty nas nie trzymaj w niepewności tylko rób nastepby test!!! :ico_haha_01:
a mnie apetyt ostatnio zmalał...z czego sie strasznie cieszę :ico_brawa_01: :ico_sorki:
mama_zuzi a czemu pytasz o tętno...pierwszy zapis miałam 140...wiec pomyślałam ze chłopiec...a ostatnio lekarz powiedział ze tetno jak na dziewczynke :ico_smiechbig: :ico_oczko: wróżbita....
dziś sie dowiedziałam ze bratowa mego męża, ta którą nie darzę zbyt dużą sympatią...bedzie miała córeczkę...wiec znow przewaga dziewczynek wokół mnie...
[ Dodano: 28-09-2011, 22:05 ]
agasio napisz co wiecej u ws...powodzenia w remoncie...my akurat jesteśmy na etapie remontu pokoiku dla Dawidka... :-D kocham to!!!
mama_zuzi w poniedzialek wiyte masz...ależ czas szybko leci...a ja mowiłam ze tak dużo czekania...a tu proszę...już tuż tuż :ico_szoking: :ico_brawa_01: