a Ty do pracy już się wybierasz???
w lutym ...moze w polowie moze pod koniec...ale musze juz szukac ..jesli to prezdszkole to musze wplacic juz teraz za caly miesiac i tez juz moga nie meioc miejsca na luty :ico_nienie:
takiej nianki prywatnej polecili mi szukac 3 miesiace przed pojsciem do pracy ale wczesniej nie zaszkodzi ...bo na przyklad ten facet nie mial juz mijesca na ten rok ..i wlasnei dopiero od przyszlego moglby sie zajac Szymkiem...
marzy mi się wygrana w totolotka
oj mi tez...tylko ze nie gram :ico_oczko: babcia moja cale zycie grala bez wiekszych sukcesow i jakos sie zrazilam....do kupowania i wypelnianaia ...ale wygrana bym chetnie wziela...
widze ze wiekszosc z nas ma jakies hocki klocki z finanasami.....oj zeby to siue wszystko raz na zawsze skonczylo...
ja tak bardzo do tej pory zle nie mialam ...nawet bylam przekonanan ze jest lepiej noiz sie spodziewalam ..a wtym miesiacu to jakis taki dolek jednorazowy mysle ...plus goscie wiec troche nas szarpnelo...
tak sie zastanawiam tylko czy nie oddac moich kozaczkow ...troche kasy byloby spowrotem....a przed zima jeszcze bym sobie cos kupila...tylko zszkoda... :ico_placzek:
bo to urodzinowe :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
[ Dodano: 01-10-2011, 10:06 ]
udalo jej sie poczynik "kroczek"
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Szymek za ciezki
wczoraj usilowalismy go uczyc raczkowac na chrupka :ico_haha_01:
kladlismy chrupka przed nim i jak byl w miare niedaleko to jakos tam podpelazal al ejak za daleko to darl sie w nieboglosy
A facetowi niance odpisze ze przykro mi (i naprawde sie prawie poryczlam bo taki research zrobilam o facecie i ta jego zona nuczycielka dzieci specjalnej troski i maja 2 swoich maluszkow i rodzice tak dobrze sie o nim wypowiadali i raport Ofstedu tez super...ahhhhh :ico_placzek: )
ale faktycznie 40 minut to za daleko :ico_sorki:
po nowa liste dopiero w poniedzialek pojde bo przez weekend zamkniete :ico_placzek: