Hej :-)
Myślałam,że już mi lepiej z gardłem,a w nocy jak mnie bolało to mi się płakać chciało i nic nie pomagało :ico_olaboga:
Teraz też okropnie boli i nie mogę łykać,a jak chce coś powiedzieć to masakra... :ico_chory: oby jutro było lepiej :ico_sorki:
Gwona, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za pół roczku Nadii :-D
agusia22, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za pół roczku Roksanki :-D
Fintifluszka, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za postępy Poli w nauce raczkowania :-D :-D
Ja też w butach na obcasach nie chodzę, jedynie na jakieś wesele czy imprezkę rodzinną,a tak to w adidasach mi najwygodniej :ico_oczko:
Też lubię chodzić na zakupy z moim M., zawsze mi doradza,bo ja mam tak samo jak
Fintifluszka i wydaje mi się że za drogo i nie ładnie wyglądam :ico_sorki:
Za to mężusiowi zawsze wypatrzę coś fajnego w czym super wygląda,a później standardowo lecę na dział dziecięcy i tam mi najlepiej :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Jeśli mamy robić zakupy ciuchów to tylko razem :-D
patrycjaaa, fajnie,że wyjazd się udał :-D
My też braliśmy ten dodatkowy tysiąc i na dziewczyny dostajemy co miesiąc 2x 68zł,a w przyszłym roku jak Karolka skończy 5lat będziemy na nią dostawać ok. 100zł :-)
ale K nie chce o tym słyszec nie wiem dlaczego :ico_noniewiem:
ja bym się nawet nie zastanawiała, tylko papiery składała. Jak dają to czemu nie brać !? :ico_noniewiem:
mnie dziś dzieciaki zbudziły o 7 :ico_zly:
mnie o 5:20 ... :ico_spanko:
ja tak kocham masło, ze za żadne skarby bym z niego nie zrezygnowała :ico_nienie: :-D
ja teeeeż :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
tabogucka, szkoda,że nie wypali niańka ale faktycznie 40minut drogi to trochę za daleko :ico_pocieszyciel: Jak byście mieli autko to co innego :ico_noniewiem:
[ Dodano: 02-10-2011, 21:57 ]
Zapomniałam się Wam pochwalić :-)
Kiedyś dostałam próbki kaszek i była zbożowa Sinlac. Zrobiłam wczoraj wieczorem i chciałam,żeby Martynka sobie posmakowała,a ta jak dostała jedną łyżeczkę to aż się trzęsła,żebym jej dala więcej :ico_haha_01: :ico_haha_01: Zjadła połowę tego co jej przygotowała,bo nie chciałam,żeby ją później brzuszek bolał ale pewnie jak bym jej dała resztę to by wszystko zjadła :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Dziś na śniadanko też zjadła i przed spankiem :ico_brawa_01:
Jestem bardzo zadowolona :509: