hej. ja dziś na rzęsach chodzę, mały chory oczywiście, budził się milion razy w nocy. płacze ciągle i tylko moje ręce pomagają.
Ola za to dziś mi się zsikała w przedszkolu, bo bała się kupy zrobić do ubikacji, a chciało jej się okropnie, myślałam, że przeziębiła pęcherz, odebrałam ją wcześniej z przedszkola, w drodze wzięłam ją na ręce, to mnie olała :ico_zly: byłam wściekła jak nie wiem, a ta miała niezły ubaw :ico_zly: ledwośmy doszły do domu i prędko kupę zrobiła. Dobrze, ze się na mnie nie zesr...... :ico_olaboga:
za to jestem bardzo zadowolona, bo na targu obkupiłam Olę. kobieta miała wyprzedaż i ciuszki wszytskie po 2 zł :ico_szoking: nowiutkie. Kupiłam Olci bojóweczki, 2 bluzeczki i geterki :ico_brawa_01: za wszystko zapłaciłam 8 zł :ico_brawa_01: :-D . szkoda, że późno poszłam i więcej nie miała rozmiarów. ALe przy takich cenach to się nie dziwię, że wszytsko tak migiem poszło :ico_haha_01:
ja też mam próbkę tej kaszki z lipą, ale boję się z robić jej Matowi, bo napisane jest, ze może zawierać śladowe ilośći mleka :ico_noniewiem:
hmmm dziewczyny ja dostarczałąm dochody za 2010 rok, kurcze teraz to już nie wiem zapytam jeszcze M. :ico_noniewiem:
Aniaaa no to dzielna dziewczynka z Karolinki, że idzie do dentysty, Ola nawet słyszeć nie chce, a ma jednego ząbka zepsutego :ico_noniewiem:
patrycjaaa, Mat je kaszkę łyżeczką, z butelki cięzko mu ciągnąć.
NowaSejana, zdrowia dla Marcelinki. Skąd u takiego malucha zapalenie spojówek :ico_szoking:
Filipek ciut lepiej
mniej ulewa
:ico_brawa_01:
[ Dodano: 03-10-2011, 15:58 ]
I na basenie juz nurkuje
wczoraj byliśmy na basenia i Paulnka podobnie jak Filipek madzi, już nurkuje
wow zdolniachy :ico_brawa_01:
wogóle po tych nie przespanych nocach to chodzi mi po głowie żeby na noc jej dać butle,ale czy to coś da????
nie mam pojęcia. ALe spróbować możesz.