Ło matko tak naklikałyście że zanim doczytałam to już zapomniałam wszystko :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
kwiatunio śliczne dziewczyny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Dokładnie hehehehe, dzisiaj mamy lenia i nadrabiamy na forum :-D
no pewnie, a kto nie lubi, slodko to brzmi :-)Kurcze uwielbiam tak mówić że to dla naszej córci
no wlasnie tez widzialam, ze na allegro taniej, ale nie bedzie mial kto mi do Niemiec przywiesc wiec nie mam wyboru i musze zamowic tutajja za swój dałam 41 zł na allegro a w sklepie dokładnie taki sam dziś widziałam za 56 zł.
Wiesz co siedzę od godz 14 albo i wcześniej i nonono mnie boli bardzo oraz plecy.Ja właśnie tak mam że od wysiłku i pracy nie boli mnie nic a jak długo siedzę to źle się czuje dlatego chętnie troszku się poruszam a potem znów zasiądę hehe i będę wcinać.Oo właśnie bo oczy moje maja ochotę na kolejne jabłko a brzuch już mnie boli taki pełny, więc jak się poruszam to może szybciej się miejsce zrobi hehehehOdpusc sobie kochana dzis te prasowanie i mycie podlogi, porobisz jutro
A ile na PL wyniesie cię przewijak zakupiony tam ?no wlasnie tez widzialam, ze na allegro taniej, ale nie bedzie mial kto mi do Niemiec przywiesc wiec nie mam wyboru i musze zamowic tutajja za swój dałam 41 zł na allegro a w sklepie dokładnie taki sam dziś widziałam za 56 zł.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość