Awatar użytkownika
Inuno
Już śmiało chodzę po forum!

04 paź 2011, 10:54

ech.. musze lecieć bo Mały znowu wyje grrr :ico_sorki:

tabogucka
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

04 paź 2011, 12:58

kurcze ...czytam was jak karmie ...ale ciezko sie pisze bo dziec nie toleruje ruchu i klikania :ico_oczko: a potem zapominam co mialamodpisac :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

jedyne co pamietam toAniiiikarpatke.... :ico_obiadek: :ico_obiadek: :ico_obiadek: :ico_obiadek: :ico_obiadek: :ico_obiadek: :ico_obiadek: :ico_obiadek: :ico_obiadek: tez bym chciala.... :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 04-10-2011, 12:59 ]
u nas pogoda juz typowo jesienna tak z 18 stopni ale lecimy na spacerek :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa:

Awatar użytkownika
patrycjaaa
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

04 paź 2011, 17:30

brawa za kolejne ząbki Paulinki i Szymusia ;)
moja strasznie marudna i płaczliwa mam nadzieje ze wkoncu sie jakis zabek pokaze bo tez momentami padam ;/ a wieczorkiem mnie gardełko pobolewało i rano masakra troszke polezalam w lozeczku a mała poszla z tesciowka na spacerek i mniej juz mnie boli
ale wczoraj masakra zostawilsimy mala i pojechalismy na zakupy ale po połtorej godz tel ze mała marudzi jak odzwonilam to słyszalam tylko wielki ryk w słuchawce szybko sie musielismy zbierac a ja w nerwach bo do domku z poł odz drogi cholercia ata płakała i płakała a tesciowie nie umieli jej pomoc chociazby probowali co kolwiek a oni zero dryu ale wsciekla bylam

[ Dodano: 04-10-2011, 17:36 ]
no i jak przyjechałam to nadal plakala cała czerwona buzka i oczka od płaczu bałam sie ze ja brzuszek boli bo sie ponoc prezyła ale jak tylko ja wziełam na rece to sie uspokoila :ico_sorki: :ico_sorki: chyba tesknila ale zeby az tak płakac chyba bede musiala ja nastepnym razem zabierac ze sobą :ico_sorki: ale nie chce jej tak uczyc
to juz ktorys raz kiedy musielismy przerywac zakupy i szybko wracac naszczescie wiekszosc pokupiłam :ico_sorki:

NowaSejana
4000 - letni staruszek

04 paź 2011, 17:51

patrycjaaa, to tak samo jak u mnie jak chcielismy isc na festyn to mala ryczala na maxa i nigdzie nie poszlismy, a w drodze do domu zasnela w samochodzie i w domku juz bylo wszystko wporzadku... Moze plakala dlatego, ze Ciebie nie bylo przy niej

Awatar użytkownika
patrycjaaa
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

04 paź 2011, 18:08

no tak to wygladało wlasnie ze za mną tesknila
a rano jak jej K sciagal katarek bo mi to nie da placze ;) to tak ladnie udalo jej sie zawołac mama ee słodko to brzmiało my ze soba na K sie spojrzelismy ale oboje wyraznie slyszelismy ;)
kupilam wczoraj kaszke owocowa z nestle z glutenem i co teraz tylko ze ona jest po 6 miesiacu mam ja dodawac do sloiczkow np? bo czytalam gdzies zeby ten gluten po malu wprowadzac nie wczesniej niz w 5 ale nie pozniej niz w 6 miesiacu stopniowo po poł lyzeczki kaszki do jedzonka ale to suchą kaszke dodawac tak?
i w czwartek ide z nia do lekarza zeby ja zbadal i co ztym katarkiem bo juz prawie nie ma i czy mozemy isc na szczepienie

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2011, 19:37

witam
ja na chwilke :ico_sorki:
za kolejne ząbki Paulinki i Szymusia ;)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
U nas cisza :ico_sorki:

U okulisty tak nie bardzo bo mówi ze ma astygmatyzm :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale dodala ze niemowlaki z tego wyrastają :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: chociaz te wiesci dobre dla nas ,ach ciagle coś juz nie wiem co mysleć :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Nawet nie mam czasu na nic zeby cos zrobic w domku z tym moim Filipkiem bo on tak długo zjada jedzonko dzis tylko 1 raz ulał :ico_sorki: ale jeszcze jeden raz karmienie o oby było ok

Dzis mam zły dzien ,i nie chce mi sie pisac ,uciekam sprzatac bo niejadek chudy zasnął
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gwona

04 paź 2011, 20:42

A u mnie dzień marudzenia w końcu minął :ico_olaboga: ciężko dziś było strasznie i tamtą noc miałam przekichaną,cały dzień byłam nie przytomna. A teraz już śpi. Doczytam was jutro.Uciekam się zaraz położyć po padam. :ico_spanko:

magda1614
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 paź 2011, 07:34

witam z :ico_kawa:
u NAS POCHMURNO :ico_sorki: :ico_sorki:

NowaSejana
4000 - letni staruszek

05 paź 2011, 08:31

dzien dobry, ja tez z :ico_kawa:
my jutro smigamy na bilans i szczepienie :-D

Awatar użytkownika