05 paź 2011, 10:15
Ja też witam z :ico_kawa: :ico_spanko:
Pobudka o 6,a w nocy kurcze Martynka robiła sobie jakieś przerwy w spaniu. Po jedzonku nie zasypiała od razu, tylko leżała, gadała i usypiała po jakimś czasie dopiero :ico_szoking:
tabogucka, z chęcią bym się podzieliła tą karpatką,bo wstyd się przyznać ale już nie ma połowy i wszystko sama zjadłam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
patrycjaaa, myślę,że Blanka tęskniła za Tobą,bo Martynka teraz też zaczęła płakać jak ją zostawiam np. z moim tatą albo jak patrzy za mną i nagle znikam za drzwiami to też zaczyna płakać,a jak tylko ją wezmę na ręce to cisza :ico_oczko:
Zdrówka życzę :ico_sorki:
Ja jeszcze nie dawałam tej kaszki z glutenem ale chyba dziś spróbuje. Poprostu zrobie jedną porcję i jej dam, nie będę mieszała z niczym innym. Mam nadzieję,że jej posmakuje :-)
magda1614, oby jak najszybciej Filipek wyrósł z tego i miał śliczne zdrowe oczka!!! :ico_sorki:
Super,że juz mniej ulewa!! :-)
Gwona, współczuje bardzo :ico_sorki: :ico_sorki: miejmy nadzieję,że to na ząbki i jak tylko wyjdą to Nadia da mamusi odpocząć :-D
NowaSejana, daj znać po bilansie :-)
aga216, może to faktycznie skok rozwojowy. Moja jak kiedyś miała to przez tydzień wisiała na cycu dosłownie co godzinę i w nocy też :ico_olaboga:
Albo ząbki,bo mojej chyba teraz bardziej dokuczają jak rosną niż jak sie przebijały,bo ciągle trze po tych ząbkach ze złością i popłakuje przy tym :ico_olaboga:
Dobrusia, wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 7 miesięcy Witusia!!! :-D :-D :-D Ale to zleciało :ico_szoking: :ico_szoking: