czesc dziewczyny....
Polka usnela wlasnie, bylismy rano wszyscy u lekarza, bo chorzy jestesmy, znaczy Pola nie jest, ale troche jej z nochalka cieknie i chcialam, zeby lekarz zajzal do gardelka i w uszka, ale zdrowa jest, a poniewaz nie byla wazona o d czerwca, wiec ja wrzucil na wage-byla w body i rajtuzkach i 7750 wazyla, wiec nie wiem ile dokladnie wazy, ale powiedzmy pi razy drzwi ok 7.5, w sumie tlko chlopaki po antybiotyku dostali i jakies inne pierdoly, a w aptece ponad 100€ zostawilam :ico_puknij: nie wiadomo czy sie smiac czy plakac
Patrycja, ja sie nie udzielam nawet jak moj maz z tesciowa na skype siedzi, ale czasami juz nie moge jak cos pierdzieli i tu pyskuje zza monitora, zeby wiedziala, ze czuwam :ico_haha_01: :ico_haha_01: pewnie, ze se nie daj :ico_oczko:
jejuuuu, jakie biedne wasze dzieciaczki z alergiami :ico_sorki: wize, ze Polka ma sklonnosci, bo wokol tych uszu wiecznie wysypana, ale Gabcioch nic, a nic, ja tez nigdy na nic nie bylam uczulona, ani moi bracia... moj maz za to jest bardzo na roztocza i kurz uczulony, co wieczor bierze tabletke i rano i wieczorem kropelki nasonex i jest ok, ale w sypialni musi byc zawsze wywietrzone i posprzatane i spimy pod taka wstretna posciela polyestrowa dla alergikow-a jak tak uwielbiam pierzowa posciel :ico_sorki: a odczulanie poobno ma kilka lat trwac i ma to polegac na braniu zastrzykow, ale zabierzemy sie za to w PL, bo stad i tak wyjedziemy na wiosne i szkoda by bylo przerywac terapie...
Ale wyobrazam sobie, ze musi to byc dla mamy strasznie ciezkie tak patrzec jak sie dziecko meczy :ico_sorki:
tabogucka, dobrze robisz, ze szukasz juz teraz, ja bym na twoim miejscu skladala to cv nawet tam gdzie z pozoru mogloby sie nie udac-kto wie! akurat moze sie cos trafi kolo domu.
musze isc szybko wozek i rowerek Gbciocha schowac, bo taka wichura u nas, chmury, a deszcz zapowiadali...
mialam sie pochwalic swim patchworkiem-juz skonczylam, tylko wypelnienie przez neta kupowalam i za cienkie zdecydowanie :ico_noniewiem: na przyszlosc bede wiedziala...
wspolpracownik mojego meza do californi z rodzina polecial na 3 tygodnie i aparat ze studia zabral, wiec moj maz wzial nasz z domu, zeby tatuaze fotografowac i ja musze zdjecia robic telefonem, dlatego kiepsciachno wygladaja
Polka na czterech