Blanka26, dużo zdrówka dla Ciebie!!!
tabogucka, o kurcze to kasę ściągają niezłą :ico_noniewiem: pewnie, nie ma się co męczyć jako pielęgniarka skoro tego nie lubisz.
W takim razie trzymam kciuki za jakiś wolny etacik na recepcji blisko domku :ico_oczko: :-D
aga216, u nas też wietrzysko i niby słońce jest ale zimnica :ico_noniewiem:
NowaSejana, nie ma się co martwić, moja tez najpierw prostowała nogi i nonono do góry podnosiła,a na rączkach nie miała siły się wyprostować,a teraz już bez problemu się utrzymuje na obydwu rączkach, więc Marcelinka już niedługo też da radę :-)
Martynka już powoli łapie o co chodzi z raczkowaniem i umie przenieść nóżkę do przodu i jak chce rączkę przestawić to przeważnie leci na brzuch,bo nie ma na tyle siły w jednej rączce,żeby się utrzymać :-)
A najlepsza jest jak leży w łóżeczku. Jest na tym wyższym podwieszanym poziomie i on się rusza, więc jak się ustawi na czworaka to zaczyna się bujać do przodu i do tyłu i normalnie całe łóżeczko się rusza,a ta ma radochę :ico_haha_01:
Spróbuję kiedyś nagrać filmik :-D
Karolcia poszła z dziadkami na spacer, mam nadzieję,że jej nie wywieje za bardzo,a Martynka śpi.
Muszę się Wam pochwalić,bo dziś zjadła ze smakiem pół słoiczka dyni z marchewką :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Rozglądam się powoli za krzesełkiem do karmienia.
Takie mi się podobają:
[ Dodano: 06-10-2011, 16:23 ]
Te dwa pierwsze fajnie wyglądają ale tak sobie myślę,że chyba praktyczniejsze będzie coś tego typu jak te dwa ostatnie. Jest kosz na zabawki, kółka, można złożyć i mało miejsca zajmują ale i tak bardzo mi się podoba ten drugi :-D
Muszę to z M. przedyskutować,bo w sumie prawie tyle samo kosztuje co te dwa ostatnie.
A co Wy myślicie ?