Aniaaa, przez internet to nie zamawiaj lepiej... nie wiadomo co Ci wyślą .
Ja to kupie w sklepie.
ja fotelik to kupiłam przez allegro wiec fotelik bez problemu mozna zamówić :-D
no właśnie tego się boję,że np. uszkodzone coś będzie albo nie kompletne,a w transporcie też coś może się uszkodzić i lipa wtedy :ico_noniewiem:nie wiadomo co Ci wyślą

ja o 19 kąpi i tak 19.30 juz spi teraz ja uspilam bo ona przy cycu zasypia i spiewalam jej kolysanke jak mnie w gardle zadrapalo a mala juz spała i musialam kaszlnąć i sie obudziła i patrzy na mnie i sie smieje i kichnelam kurcze po tym dzisiejszym spacerze mnie cos wiecej pobiera ;/ :ico_chory: polozylam ja do lozeczka wlaczylam melodyjke i usiadlam na kompie a mała sama zasnela wkoncu :ico_brawa_01:A Wasze pociechy o której chodzą spać ?:)

no mam taką nadzieję :-Dale odrobicie sobie innego dnia :-D
no właśnie mi też ta nóżka się podoba :-D ale zanim kupię to będę chciała pooglądać i dotknąć, a nie widziałam nigdzie takiego u nas, więc pewnie odpada. Zobaczymy co M. powie :-)Aniu co do krzeselek podoba mi sie ten drugi bo ma fajna nozke do stania ładnie to wyglada
no właśnie moja też jak ubrudzi rączki to zaraz dotyka wszystkiego i we włosy wciera :ico_haha_01: a najbardziej ucierpią ubranka, więc mam zamiar karmić ją w pampersie :ico_haha_01: ale to dopiero jak będziemy mieli krzesełko :ico_haha_02:jak cos sie odezwie w trakcie jedzenia to wszystko parsknie na mnie i na siebie raz nawet miała jedzenie na główce i powiece ;p
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość