ja wyciągnęłam swoje staniki co karmiłam w nich Igora i są ok :ico_sorki: teraz po porodzie muszę dokupić sobie jeszcze ze 2 takie co prawda płaciłam za nie po 30zł ale tyle ile ja ich używałam i nadal uzywam a śladów zużycia żadnych :ico_sorki:kurcze dziewczyny ,czy wam też piersi tak rosną ????
troszeczkę się pomylił :ico_haha_01:Wiecie jak są takie tablice rejestracyjne z imionami do wózka dla dzieci? Mój mąż wczoraj przyszedł dumny i mówi 'kupiłem dla Borysa rejestrację do wózka' ja patrzę a tam zamiast napisu Borys jest Bestia
pewnie tak :ico_oczko:Aga no niezle i zostanie na wozku Bestia
Jaką koszulę masz na myśli ?koszulki do porodu
Faktycznie :-) Dopiszę i do mojej listy.i tych wielkich podpasek
Od jednego sprzedawcy? :-) Jak patrzyłam na ceny np. smoczków to nie opłaca się specjalnie ich zamawiać. Jakie smoki kupiłaś ?Zamówiłam trzy otulaczki po kąpieli, butelkę TT, smoczki z Lovi i aspirator
tak od jednego sprzedawcy bo taniej wychodzi :ico_oczko: powiem Ci że byłam w dwóch hurtowniach u nas w BB i zdziwiłam się bo rzeczy były droższe niż w necie i to niektóre jak np. tetry o złotówkę na sztuce :ico_szoking:Od jednego sprzedawcy?
Mad coś co generalnie spiszesz na straty później. Dobrze jest np mieć koszulkę po mężu taką tylko żeby Ci tyłek zakryła :-) Po porodzie z reguły są do wyrzucenia bo są z krwi itp rzeczy. Ja się zdziwiłam bo mam swoją z porodu z Emilką. Mama mi wyprała, wyprasowała i schowała więc będzie jak znalazł :-Dkoszulki do porodu
Jaką koszulę masz na myśli ?
Może na tanich ciuchach jakąś upoluję. Generalnie to tak właśnie myślę, że koszulki to tylko do szpitala będą mi potrzebne, bo ja spać w takich nie lubię. Zimno mi szczególnie zimą :-D I się zastanawiam czy są piżamki z opcją do karmienia. Bo o wiele praktyczniejsze by to było :-)coś co generalnie spiszesz na straty później.
Na jedną hurtownię izabella dała namiar. W necie ceny nawet godziwe.powiem Ci że byłam w dwóch hurtowniach u nas w BB i zdziwiłam się bo rzeczy były droższe niż w necie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość