witam
dziękuję w imieniu Hani za życzonka :-)
imprezka się wczoraj udała,ostatnie dzieci poszły do domku przed 20
Hania zadowolona z prezentów-dostała lalkę do układania fryzur z całym zestawem,paletę kosmetyków dla dzieci,kredki,blok i farbki,słodycze,no i chrzestna zabierze ją jutro albo w czwartek na przekłucie uszu bo Hania bardzo chce , jeszcze ma dostać lalkę co sama smoczka doi i mówi i coś tam jeszcze robi,może dzisiaj ciocia jej przywiezie i wózek :ico_brawa_01:
Milenka za to musiała wczoraj na korytarzu w wózku spać bo przy takim hałasie by nie spała w pokoju :ico_sorki:
ale mnie za to bardzo zdziwiła i przespała dzisiaj całą noc :ico_brawa_01: zasnęła przed 21 a obudziła się o 6.40 zjadła od razu 180 mleka,leżała i gadała do siebie,bawiła się karuzelką i potem zasnęła na godzinkę :-D jestem pierwszy raz wyspana tak więc do 9 pospałyśmy,Hania o 8 przyszła do łóżka do nas,ale zaraz poszła się bawić we fryzjerkę to ja dalej podrzemałam tym sposobem :ico_oczko:
moi owszem lubią małe dzieci ale jak pytam czy chcą to zgodnie odpowiadają ze nie :-D :-D
co się będą mamą dzielić :-D
a moja córcia wpadła na pomysł ze skoro ja nie moge jej urodzić siostrzyczki to ona sama urodzi
Wczoraj połozyła lale na brzuchu i udała się do szpitala rodzić wycigając lale z brzucha
moja Hania też tak robi :-D tylko ona chce braciszka jeszcze :-D
Ale ją pochwale ja ,moja artystka już ślicznie próbuje czytać aż sama jestem w szoku ,ale mówi że chce ładnie czytać aby dzidzia była z niej dumna i aby mogła dzidzi bajki czytać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zdolna córeczka
barbara123, dużo zdrówka dla wszystkich :ico_sorki: :ico_sorki:
A mi dzis coś w plecach się naciągneło jak podnosiłam Kacperka w przedszkolu no i teraz oddychać nie moge i myślę czy mi to przejdzie bo jak nie to nie wiem jak ja sobie poradze ze wszystkim :ico_olaboga: :ico_placzek:
oby ci szybko przeszło :ico_sorki: :ico_sorki: