Szkieletorek serdeczne gratulacje kochana :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Izabela super, że już w domku jesteście buziaczki dla Was :-D
Mi 2 dni temu po długiej przerwie udało się namówić mojego, ale przekonało go tylko to, że powiedziałam, iż lekarz zalecił na rozkręcenie akcji.jula81 napisał/a:
seksik zaliczyła :ico_oczko: .
ja na to to nie mam co liczyc, niestety, a spacerek tez nie podzialal na mnie, a myslalam, ze po takim wysilku cos sie ruszy a tu doopa, nic a nic mnie w nocy nie bolalo
malusio oczyszczania. wkładeczki nosze i top w sumie czesto sa czysciutkie. chęci tez juz mam ale wole poczekac 6 tyg.Choć nie powiem bo mnie też już się chce Ale jeszcze się oczyszczam
A u Ciebie jak???
moj nieugiety, spytalam czy sie brzydzi, to nie powiedzial wprost, alebylo widac, ze tak wiec nie bede zmuszac, do konca pazdziernika na pewno urodzeMi 2 dni temu po długiej przerwie udało się namówić mojego,
kochana a to Ty juz wiesz, ze jak nie urodzisz do czwartku to beda Ci wywolywac tak??? No to i Ty mnie wyprzedzisz wiec zostaje sama i jeszcze do tego nie wiadomo kiedy sie rozpakuje :ico_placzek: :ico_placzek:szpital mnie czeka za 3 dni :ico_placzek:
kochana nie martw sie za wczasu, jutro wizyta wiec wszystko sie wyjasni, oby bylo wszystko ok, trzymam kciukiDorian serio żółty znów, ryczec mi sie chce, dobrze ze jutro mamy spotkanie w szpitalu i wyniki testów.
Na ostatniej wizycie mi powiedziała, że jak z małym będzie dobrze to nie będą wywoływać tylko będą czekać, aż poród sam się zacznie.jula81 napisał/a:
szpital mnie czeka za 3 dni :ico_placzek:
kochana a to Ty juz wiesz, ze jak nie urodzisz do czwartku to beda Ci wywolywac tak??? No to i Ty mnie wyprzedzisz wiec zostaje sama i jeszcze do tego nie wiadomo kiedy sie rozpakuje :ico_placzek: :ico_placzek:
ja też dziś dzwoniłam do dentysty, mam wizyte 25 paździenika na plomby :ico_sorki: 3 na raz mi zrobi zeby czas zaoszczedzica my tez juz po spacerku, plac zabaw zaliczony i dentyste odwiedziłam, wziełam formę do rejestracji dla Elizki, jutro wszystko pozanosze i poumawiam spotkania i dla siebie i dla małej, mi może zrobi prześwietlenie zęba i zobaczymy co powie, oby była możliwość kanałowego a nie wyrywanie, obecnie nie boli ale bywają chwile że pobolewa i denerwuje
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość