hej
My po krótkim spacerku, młodej nawet wózek dziś nie odpowiada, teraz własnie zasnęła :ico_sorki:
Ja stawiem :ico_tort: i :ico_kawa: za 5 miesięcy Liwii
ania torcik wygląda smakowicie, wszystkiego najlepszego dla Hani :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
wiola współczuję nocki, ale tak jak piszesz, trzeba to przetrwać przecież ciagle tak nie będzie :ico_sorki:
koroneczka u nas kupki też zdecydowanie bardziej śmierdzące :-)
markotka szkoda, ze nie jedziecie:ico_pocieszyciel: ale odbijecie sobie jeszcze
marta fajnie, ze jesteś, dzieciaczki śliczne, szkoda, że nie dałaś zdj. całej czwórki :-)
Ja jeszcze karmie cycem, nowości podaję od ok. 2 tyg. ale póki co nie więcej niż 4 łyżeczki i nie codziennie, ze wzgl. na kupki, a raczej jej brak.
Myślę, że jak córci smakuje i nic jej nie jest to możesz podawać, ewentualnie skonsultuj to z pediatrą.
emilia zjadłabym pierogi :-)
reakcja na jedzonko może być do kilku dni, ja też myślałam, ze u nas te nocki przez jedzonko (jakoś sie to w czasie zbiegło), ale u mnie z kolei w dzień jest ok. (dzis coś marudzi), a przez parę dni jej nic nie dawałam i było to samo, wiec mam nadzieję, ze to skok rozwojowy i minie :ico_sorki:
[ Dodano: 10-10-2011, 15:15 ]
spi z nami bo nie mam siły ciągle po nią chodzić ..:-(
witam w klubie
A ja twardo odkładam, był czas, że nad ranem brałam ją do łóżka, teraz ładnie spi sama więc nie chcę nic zmieniac.
Nie chcę jej karmić mlekiem modyfikowanym ale ceną niestety jest ciągle karmienie i bywa tak ,że jak ciągle ssie to potem cyce jak po nawale porodowym cięzkie i przepełnione także raczej mało mleka nie mam bo już mnie to zastanawiało ....
A może to przejściowe, skoro ładnie przesypiała nocki (u mnie jeszcze żadnej nocki całej nie przespała).
Ja tez odwlekam wprowadzenie mm, ale jeśli sie okaże, że mała sie budzi z głodu to pewnie zacznę podawać.
Myślę, zrobić test , podawać jej jedna nockę mleko z butli (mam trochę zapasów swojego), chcę zobaczyć ile faktycznie zje. niedługo wracam do pracy, po takich nockach i wczesnym wstawaniu dlugo nie pociagnę :ico_noniewiem: