Dziewczyny wczoraj mnie taki skurcz w łydce i stopie złapał, że mi łezki z bólu popłynęły a mój nie wiedział co się dzieje.
ja miałam skurcze na początku ciąży, chyba przez te moje wymioty organizmowi brakowało magnezu, kupiłam w aptece Aspargin i przez dwa czy trzy dni brałam po 2 tab rano w południe i wieczorem ta dawka spowodowała że skurcze zniknęły potem jeszcze przez kilka dni brałam rano i wieczorem po 1 tabl i na razie mam spokoój :ico_sorki: :ico_sorki: Więc może spróbuj skoro Adze22 też pomógł.
Ja od rana w kuchni siedze, w szufladach i szafkach sobie sprzatam obiad pichcę
a ja dziś nabrałam chęci na sprzątanie łazienki :-) takie porządne sprzątanie że nawet w szafkach szmaty układałam :-D
wczoraj zakupilismy ogromne pudlo proszku dla dzieci do prania wiec pewnie sortowanie ciuszkow czas zaczac ale cos nastroju nie mam.
ja wczoraj kupiłam Lovele w biedronce tą z promocji o której pisałyście i najchętniej już zaczełabym prać :ico_haha_02: , ale stwierdziłam że poczekam jeszcze z 4 tygodnie, żeby te ciuszki potem za dlugo nie leżały :ico_noniewiem:
wolalabym w ogrodzie troszke pogrzebac....ale, kurcze, troszke sie boje....niby dobrze sie czuje ale strach jest....
lepiej sobie posiedź w ogródku a robote zostaw na wiosnę :ico_oczko:
martam zdróweczka !!
[ Dodano: 15-10-2011, 15:45 ]
martam21 to ja specjalnie dla ciebie stawiam ciacho z galaretką za skończony 30 tc :ico_oczko:
[ Dodano: 15-10-2011, 15:50 ]
a ja idę moich facetów namówić na sklepy :ico_oczko: tzn chodzi mi głównie żeby kupić Olkowi buty na zimę no i dla mnie jakieś botki jesienno zimowe :-) więc tylko obuwnicze wchodzą w gre