Gratuluję dzieciaczkom nowych ząbków :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i kolejnych miesięcy :-D :-D
magda1614, współczuję Ci bardzo tego ulewania Filipkowego :ico_olaboga: :ico_pocieszyciel:
U nas za to ciągle jakieś choroby :ico_placzek:
Karolinka po dwóch tygodniach kaszlenia i smarkania dostała w końcu antybiotyk i jutro będzie brała ostatni dzień ale nadal ma okropny katar i kaszle :ico_olaboga: Do przedszkola może iść od poniedziałku, wreszcie po 3 tygodniach przerwy. Aż się boję co to będzie :ico_noniewiem:
Do dentysty też w poniedziałek idziemy i mam nadzieję,że da sobie zaleczyć ząbka,bo ją boli jak coś je :ico_olaboga: :ico_placzek:
A Martynka cała w szorstkich plamach i krostkach :ico_olaboga:
Wszyscy mówią,że to na białko mleka krowiego i mam uważać co jem,a ja już prawie nic nie jem :ico_noniewiem: a tych plam i krostek jest coraz więcej :ico_olaboga:
Pije wapno i daje małej jakiś lek na zmniejszenie reakcji alergicznej,ale jakoś nie widzę specjalnie poprawy :ico_olaboga:
I do tego zaczęła ulewać i nie chce nic jeść oprócz cyca co chwilę :ico_olaboga: Idzie jej górna jedynka, więc może to przez nią... :ico_noniewiem:
Oszaleć można, tym bardziej,że od tygodnia nie byłam na spacerze z dziewczynami,bo Karolinka ma zakaz wychodzenia,a zakupy mi brat przywoził :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek:
Z nowości u nas to Martynka powoli raczkuje i z raczkowania udaje jej się usiąść ale musi uważać,bo jak chce coś dosięgnąć ręką to leci na ziemię :ico_haha_01:
A dziś włożyłam ją do wózka na chwilkę i skubana podciągnęła się na kolanka :ico_szoking: w szoku byłam :ico_szoking: