18 paź 2011, 10:54
dzień dobry:)
oj, u nas tez zimno sie zrobilo :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Wieje strasznie, choc slonko na razie ladnie swieci....
szyszeczka, rozumiem cie doskonale, w ciazy z filipkiem musialam lezec od 19 tygodnia, myslalam ze wyjde z siebie.... :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: to byla chyba najdluzsza ciaza swiata....i jeszcze 2 tygodnie przenosilam...Pamietam, jak czytalam kalendarze ciązowe, te tygodniowe i wydawalo mi sie ze tydzień trwa wiecznie....Bo teraz niby nie pracuje ale czas leci nieublaganie....nie moge uwierzyc, ze tylko 11 tygodni zostalo :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Gabi, oj takie przechadzki tez niestety mam.....Filip przychodzi do mnie, staje przy łózku i mówi :"Przyszedlam!!!" no i problem, bo on uwielbia nakrecac sobie moje wlosy na palce i to boli....wiec jak maż jest to zabiera go z powrotem do jego pokoiku ale zawsze jest awantura i placz, bo on chce s[ac z mama :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Ja za pranie sie jeszce nie biore, straaaaaasznie mi sie nie chce....ale za to mam juz prace do napisania do szkoly, wiec nudzic sie nie bede, oj nie....Dzisiaj wieczorem tez szkolka mnie czeka :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: