No ale co my na to poradzimy, chyba musiały byśmy nic nie jesć :ico_zly: echhhno widzisz dziś Ty masz wizytę, a ja jutro i dokładnie o to samo się boję :-D bo znowu prawie 3 kg mi przybyło i znowu będzie że za dużo :ico_noniewiem:
a ja ja skopuje w nocy :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: rano zawsze na podlodze lezy....ale moja to ten taki rogal do karmienia....A Ty masz taka czy ta wiekszą????bo wiem ze tez takie dlugie grube "węze" sa....Dla mnie i tak wybawieniem jest ta poducha-rogal, bez niej to juz bym sie chyba nie dała rady wygodnie ułozyc.
dokładnie dziewczyny ,ja za to tyje za mało i to nie moja wina :ico_noniewiem: a trzymam kciuki za wasze wizyty :ico_brawa_01: Może Aga poznasz płeć maleństwa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja mam wizytę we wtorek ,a jutro jade do szpitala i spotkam się z Gusią :ico_oczko:Kaja, Agaa, nie przejmujcie się gadaniem lekarzy.
ja mam tak samo :ico_wstydzioch: wczoraj zasnęłam jeszcze przed 21 "oglądając" m jak miłość :ico_haha_01:jak tam u was z "przytulankami" bo ja nie mam w ogóle ochoty :ico_olaboga: do tego straszny śpioch się ze mnie zrobił
jak tam u was z "przytulankami" bo ja nie mam w ogóle ochoty :ico_olaboga:
to zakladamy klub ciązowych celibatek chyba...u mnie tez posucha w tym wzgledzie....mnie sie nie chce, mezowi tez nie....on nie za bardzo lubi w ciazy....tak bylo i przy Filipku i pamietam, ze mi brakowalo seksiku ale teraz nie ma szans i z mojej strony....bardziej jakies "reczne robótki" :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:a mam jeszcze takie pytanko wiem ,że już nie raz o tym pisałyśmy ,ale co tam jak tam u was z "przytulankami" bo ja nie mam w ogóle ochoty :ico_olaboga: do tego straszny śpioch się ze mnie zrobił :ico_sorki:
mnie dzisiaj to czeka :ico_wstydzioch: i chyba bede musiala meza poprosic o pomoc, bo juz ostatnio robilam na czuja i troche sie pokiereszowalam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:Wczoraj po kąpieli brzuch mi kolidował przy depilacji ! I to strasznie... Na czuja trzeba było depilować, bo innej opcji nie ma :ico_haha_02:
wlasnie slyszalam, ze te większe sa bardziej komfortowe...no nic, ja dalej bede walczyla z moim rogalem:)))Tak, ja mam taką długą na 190 cm. Miałam kupic tylko taki typowy do karmienia, ale to spanie mnie wykanczało i naciągnęłam męża na tą i naprawdę to był super zakup, bo sie wygodnie układam na niej, w roznych pozycjach.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość