Awatar użytkownika
Gwona
Już śmiało chodzę po forum!

19 paź 2011, 10:53

Dziękuję dziewczyny! Ja od wczoraj toczę z nim wojny! :ico_zly: :ico_zly: co za nonono! :ico_placzek:

NowaSejana
4000 - letni staruszek

19 paź 2011, 11:21

Aniaaa, kochana :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: wiem jak Ci teraz ciezko :ico_placzek: :ico_placzek: ja caly weekend przeplakalam i do tej pory jak o tym pomysle to mi zle :ico_placzek: :ico_placzek: bedzie napewno wszystko dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: i nie obwiniaj sie... nie wiem, czy czytalas mojego posta po wizycie u ortopedy.. mowil, ze duzo dzieci spadal z lozka i nie mam sobie robic zmartwien i sie obwiniac, wiec Ty tez teego nie rob :ico_pocieszyciel: kazdej z nas moze to sie jeszcze nie jeden raz zdarzyc

tabogucka
Jestem najmądrzejszy na forum!

19 paź 2011, 11:24

Aniaaa nie marw sie...skoro MARTYNKA tylko chwilke plakala to znaczy ze nic jej sie nie stalo tylko taki szok po upadku :ico_sorki: jestesSUPERMAMA a takie rzeczy sie zdarzaja.... :ico_sorki:

[ Dodano: 19-10-2011, 11:29 ]
Ja od wczoraj toczę z nim wojny
beszczelny typ...rozumiem ze sprawe o alimenty kierujesz do sadu???

Awatar użytkownika
Gwona

19 paź 2011, 12:32

tabogucka Oczywiście tylko do sądu! Teraz ja go"zniszczę" tak jak on zrujnował mi psychikę!

NowaSejana Moja mała już dwa razy by spadła w ostatniej chwili zdążyłam ją złapać. Muszę was uważniej doczytać. Ale brakuje mi czasu. Musicie mi wybaczyć :ico_sorki:

Awatar użytkownika
patrycjaaa
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

19 paź 2011, 13:02

Aniu nie martw sie napewno bedzie dobrze ehh z takimi dzieciaczkami trezba uwazac jak nie wiem ja jak wtedy byłam u mamy i była tam Julka ma 1 roczek i byłam przy nich a Blaneczka lezała sobie na podusi a ta ni z tad ni z owat tak podskoczyła do góry i łapka walła Blaneczke w policzek ta tak mi płakała jak nie wiem i tez nic nie mogłam zrobic a wiec takie sytuacje sie czasem zdarzają;/
Gwona dobrze ze tak szybko zaaregowalas moj tata teraz juz tak nie pije ale pamietam swoje dziecinstwo tata i dziadek wiecznie pijani jakies awantury uciekałysmy z mama i z 2 siostrami do babci w nocy ehh koszmar pozniej jako nastolatka tylko nasłuchiwałam zeby mamy nie udezył miałam ochote go zabic tak go nie nawidziłam a na drugi dzien juz mi go było szkoda ehhh zawsze sie dziwiłam dlaczego mam go nie zostawi i przez to wszystko własnie dzieci cierpia na tym a dziecinstwa nikt mi nie rwoci wiecznie sie za niego wstydziłam nikogo nie mogłam przyprowadzic moj tata pracuje w delegacji i jest 2 tyg w domu 2 w parcy i sie od nas odzwwyczail wiem ze nas kocha ale nie umie tego wogole okazac teraz jest dobrze u mamy góra cała do zrobienia jest bo jak sie budowalismy to dół tylko wykonczylismy ale zadna w domu nie została bo nie umiałabym sie dogadac z tatą ;/
dobrze ze z nim nie zostaniesz bo tylko malutka by na tym ucierpiała a tak nie bedzie tego pamietac ;)

NowaSejana
4000 - letni staruszek

19 paź 2011, 14:30

Gwona, jesli moge Ci cos daradzic to przy okazji alimentow odbierz mu prawa rodzicielskie, wtedy nie bedzie mial nic do gadania w sprawach corki i nie bedzie Wam mieszal w zyciu, a alimenty i tak bedzie musial placic

[ Dodano: 19-10-2011, 14:33 ]
patrycjaaa, dobrze, ze juz nie mieszkasz z rodzicami :ico_sorki: :ico_sorki:
moj ojciec tez pije i czasem sie ciesze, ze jestem 1000km od domu...
tez czesto mnie to zastanawia dlaczego mama nie wezmie rozwodu, nie rozumiem jej...

Awatar użytkownika
aneta11
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

19 paź 2011, 15:02

Witam dziewczyny :)

Gwona, przykro mi że tak to sie skonczylo ale to nie jest facet dla Ciebie.Bić kobiete? o nie tego nienawidze :ico_zly: jak tak mozna wogole! Dla Ciebie i dla Nadii bedzie lepiej bez niego a Ty sobie ulozysz zycie. Trzymam kciuki za alimenty :ico_pocieszyciel:

Blanka26 oby katarek szybko przeszedł Olci :ico_sorki:

Aniaaa nie martw sie :) dobrze ze nic sie powaznego nie stalo,mi tez mala ostatnio by spadla dobrze ze ja zlapalam ...

magda1614 dobrze że z Filipkiem jest juz ok :ico_brawa_01: koszt spory... ja tyle zaplacilam za 5 minut u neurologa :ico_zly:

patrycjaaa, powiem Ci ze u mnie tez bylo podobnie jak u Ciebie ,moj tata tez pil i dziwilo mnie czemu moja mama jest z nim tyle awantur itd... a teraz spokoj jest dobrym tata i dziadkiem ;)

Jesli o czyms zapomnialam to przepraszam :ico_wstydzioch:

Mala grzeczna nocka przespana zabkow brak :) Tylko ja sie czuje dziwnie mam katar spalam dzis w dzien troche...

Wolgole to sie boje ze nie bede miala okresu :ico_noniewiem: zawsze myslalam ze prezerwatywy sa dobre a teraz to juz mam inne zdanie bo pękła :ico_zly:

Wiecie jakiego mam stracha nie mam sie komu wygadać :ico_noniewiem:

Mój D. to sie nie przejmuje tym za bardzo a ja sie boje jak cholera. chce miec dziecko ale nie teraz... Córcia byla planowana a teraz by byla wpadka no masakra....
Spać przez to nie moge. :ico_olaboga:

NowaSejana
4000 - letni staruszek

19 paź 2011, 16:13

aneta11, mi sie ostatnio okres 7 dni spoznial, wiec tez mialam stresa, chociaz podswiadomie wiedzialam, ze raczej nie mozliwe zebym byla w ciazy...
moze nic sie nie przedostalo do ciebie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
aneta11
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

19 paź 2011, 17:29

NowaSejana, no mam nadzieję ze nie... :ico_noniewiem:

Cisza tutaj straszna :-D

Mam dzis kiepski dzień.Chodze taka zamulona i wkurzona oby to przez zblizajacy sie okres :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

tabogucka

19 paź 2011, 17:32

mi sie ostatnio okres 7 dni spoznial,
ja to juz nawet test ciazowy robilam jakis czas temu...bo ja biore Cerazette pigulki i wogole nie mam okresu i ciezko mi si ebylo najpierw polapac...

[ Dodano: 19-10-2011, 17:32 ]
aneta11nie martw sie bedzie dobrze :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”