:-D :-D :-Dja wiem ze Twoj Michal a moj Mariusz ale moze pod dwoma imionami figuruje....bo nie wierze zeby taki ewenement sie i mi i Tobie trafil tak przypadkiem :ico_haha_01: :ico_oczko:
oj kurcze ...wspolczuje i zdrowka zycze :ico_sorki:Olcia wróciła z przedszkola z gorączką.
szczerze...to ja jestem jedynaczka i mi tak dobrze....ale wiem ze drugi dziec napewno by dobrze zrobil rodzince :-D tylko narazie finansowo nie dalibysmy rady chyba :ico_noniewiem: ...poza tym ja psychicznie nie jestem gotowa...musze wrocic do pracy choc na pare lat ....musze pobyc z ludzmi ...troche sie podszkolic i moze za 3 do 5 lat bedzie drugi bobas...chociaz ja bym juz miala wtedy 35 lat :ico_szoking: :ico_szoking:Ty też pomyśl o rodzeństwie dla Szymka :027:
oglądałam w poniedziałek dokument o ośmioraczkach.
a nie chciałabyś teraz siostry bądź brata????ja mam jedną siostrę i tak sobie myślę, że szkoda, że tylko jedną :-)szczerze...to ja jestem jedynaczka i mi tak dobrze.
no co Ty, nie będzie Ci się już chciało. Rok, dwa nie dłużej!!!musze wrocic do pracy choc na pare lat ....musze pobyc z ludzmi ...troche sie podszkolic i moze za 3 do 5 lat bedzie drugi bobas
ehehe zdolnego ma męża :ico_oczko:Blanka26 napisał/a:
oglądałam w poniedziałek dokument o ośmioraczkach.
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: nigdy w zyciu.... :ico_nienie:
żresz :-D :-D :-DA ja glupia kupilam dzis ogromne pudelko ciastek...i zgadnijcie co teraz robie :ico_nienie: :ico_wstydzioch:
zdrowka :ico_sorki:Olcia wróciła z przedszkola z gorączką. Jutro nie idzie :ico_noniewiem: Jejku ile jeszcze tych chorób będzie ją atakować :ico_olaboga:
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość