Awatar użytkownika
patrycjaaa
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

22 paź 2011, 22:34

Od jakiegoś czasu szyję przytulanki i zastanawiam się czy nie zacząć może na tym zarabiać. Potrzebuję jednak waszych opinii co sądzicie o moich stworkach. Wasze opinie jako mamusiek będą dla mnie niezwykle cenne. Noooo i oczywiście wszelkie sugestie też by były mile widziane.
super bardzo mi sie podobaja na twoim miejscu bym je wystawiala do sprzedaży na allegro chociazby sa naprawde śliczne masz talent i nie musisz kupowac Aluni przytulanek nafajniejsza jest słonica patrycja ;p hehehh ale slonik i osiołek tez piekne bo tamte laleczki troszke mnie przerazaja hahha i osobiscie dla swojego dziecka bym wybrała te słodsze :ico_haha_02:

NowaSejana
4000 - letni staruszek

23 paź 2011, 08:17

patrycjaaa, ja jej daje juz od nas z talerza.. z dziewczynkami tez tak robilam i do dzisiaj nie maja zadnych alergii... a szybko zaczely jesc wszystko z nami.. jak mialy skonczone 8 mies. jadly juz wszystko, nawet parowke do reki dostawaly :ico_haha_01: :ico_haha_01:
baraqada, przytulanki przecudne...uszylabys moze jakies dla moich dziewczynek??

tabogucka
Jestem najmądrzejszy na forum!

23 paź 2011, 09:34

ja jej daje juz od nas z talerza..
tez bym chciala tak robic ale ja sie boje panicznie ze mi sie maly zakrztusi ...a jest u nas w tv takie ostrzezenie ze babka siedzi na lozku i placze bo jej cora sie zakrztusila i zmarla bo ona nie umiala jej odkrztusic.... :ico_olaboga: i takiego mi to stracha napedzilo ze jak mu dalam 3 makarony w sosie to mimo ze u znajomyvch ktorzy maja corcir 1,5 roku i twierdz a ze wiedza co zrobic w razie krztuszenia to i tak o malo zawalu nie dostalam :ico_olaboga:

nie dlawi sie Marcelinka???

co sie tak naprawde robi jak kawalek jedzenia utknie maluszkowi w gardle???

NowaSejana
4000 - letni staruszek

23 paź 2011, 10:05

tabogucka, nie dlawi sie, bo daje jej malutkie kawaleczki.. a jak zdarzy sie, ze dostanie duzy to go wypycha jezykiem, wiec ryzyko udlawienia jest niewielkie.
Dominika mi sie zaczela dlawic jak miala 8 mies. nie pamietam dokladnie co robilam, ale odwrocilam ja glowa w dol i chyba po pleckach klepalam sama nie wiem, bo tak sie balam..
Ale napewno nie wkladac palcow do buzi, bo moze jeszcze glebiej wejsc

Awatar użytkownika
aneta11
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

23 paź 2011, 10:11

hej dziewczyny :-D
duzo naklikalyscie a ja w sobote nie mam nigdy czasu siasc na neta :ico_noniewiem:

serniczka gratulacje!!! :ico_szoking: :-D :-D

tabogucka nie probowalam tabletek ale pojde do lekarza bo jestem taka zlosliwa dla wszystkich jak mnie boli brzuch moj D. na tym tez duzo cierpi :ico_noniewiem: i wogole sie zle czuje....

Gwona co za drań ! normalnie okropny typ. :ico_zly:

Blanka26 dzieci ti szybko rosną,niech ten kaszelek szybko przechodzi Olci :-)

magda1614 no to musisz czekac do poniedzialku .Mam nadzieje ze Filipek przestanie ulewac i bedziesz miala czas dla siebie :-D

Za 7 miesiecy Filipka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

patrycjaaa za 6 miesiecy Blanki :ico_tort:

NowaSejana no ja to sie mojej boje dawac z grudkami zupki :ico_wstydzioch:

Dzis mala zjadla butle o 4 i spala do 7 jak nigdy :-D Troche Was nadgonilam pewnie o czyms i tak zapomnialam .

Ja tez sie boje ze sie zakrztusi i jej nie daje wiekszych kawalkow. Tak stopniowo jkej daje jabluszka skrobanego lub bananika . A ona tak wszystko chce jesc jak jej D. daje cos z talerza to czeka kiedy jej da znow :-D jak ja to mowie ze trzepie raczkami i nozkami jak cos chce :-D

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 paź 2011, 11:13

baraqada bardzo fajne i oryginalne. Te słodziaki to faktycznie dla najmłodszych, a te "potworki" jak najbardziej dla starszych. Sądzę że niejeden 3 latek będzie zachwycony.
Warto spróbować tylko wszystko zależy od ceny jaką będziesz musiała dać aby to było opłacalne. Wiadomo koszty materiału ale również czas jaki na to poświęcasz :-)

NowaSejana
4000 - letni staruszek

23 paź 2011, 11:37

zobaczcie same :ico_haha_02: :ico_haha_01:
dzisiejszy obiadek :-D
http://www.youtube.com/watch?v=pNLOCEwhQAU

tabogucka

23 paź 2011, 12:09

zobaczcie same
wow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
normalnie makaron wcina...a jakie ona ma oczka ladne :ico_brawa_01:

to moze ja tez cos "wiekszego " dam dzieciowi :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

NowaSejana
4000 - letni staruszek

23 paź 2011, 12:09

tabogucka, ona juz tak od 2-3 tygodni je :-D

agusia22
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 paź 2011, 12:27

Witam.

Wcyoraj Was docyztalam ale na odpisanie nie starcyzlo cyasu i teray juy nic nie pamietam :ico_olaboga:

pryede wsyzstkim sernicyka gratuluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

NowaSejana, super Marcelinka sobie radyi :ico_brawa_01: Ja malej tey juy daje kawalki ale nie ay takie duye. :ico_brawa_01:

Dla wsyzstkich dyieciacykow wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ya kolejne miesiace

Wpadne jesycye wiecyorkiem bo teray mala chce pisac rayem ye mna :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”