24 paź 2011, 14:59
hej
Liwia zalicza 2 drzemkę, Pola bajkę ogląda :-)
U mnie za oknem bez słońca, ale ok. 12 st., niestety musimy w domu siedzieć :ico_noniewiem:
U nas od ok. tygodnia pobudki w nocy ok. 23, 2 i 5, dziś do tego mala wstała po 6 :ico_olaboga: , o 23 mąż daje jej mm, ale wypija ok. 90 ml no i kolejna pobudka jw. Budzi się jak noworodek :ico_olaboga:. Najgorsze, ze jak się budzi to od razu syrena jej sie włącza, nie da sie uspokoić, ze względu na śpiąca Polę idę do niej, ale już mam tego powoli dość :ico_noniewiem:
martusia ja mam komb. zimowy 74, a drugi 80, na kupę u nas się sprawdza sok ze śliwek, no i ogólnie dużo daję pić, dziś po zupce zrobiła, ale nieraz tydzień nie robi , potem naraz 3 :-)
emilia współczuje nocki, jak Marcel, płacze jeszcze?
murchinson mnie się śnią głupoty jak sie najem na noc czegoś ciężkostrawnego, A6W nie robię, brak chęci i siły wieczorem :ico_sorki: , ale chodzę w miarę reg. 2x w tyg. na fitness :-)
ania, markotka współczuję problemów finansowych, oby jak najszybciej się skończyły :ico_sorki:
Mam pytanie, ile dzieciaki Wam wytrzymują po zupce, ja od paru dni daję po pół słoiczka (125g), no i tak po 3h daję jej cyca dopiero :ico_sorki: