Cudne macie te brzuszki.. U mnie niestety nic nie widać :( pewnie bede musiała długo czekac bo płaska jak deska jestem na brzuchu...;/ jedynie mnie wywala jak zjem :P nie moge sie doczekac kiedy bedzie chociaz troszke widac..
evvelka doczekasz sie brzusia.. ja w pierwszej ciąży tak sie nie gorączkowałam jak w tej.. wtedy byłam taka spokojna..a teraz..masakra synio bardzo już by chciał rodzeństwo, szkoda ze nikt nie wynalazł maszyny czasu :ico_oczko:
czkawki...coś mi świta ale nie bardzo pamiętam.. :ico_haha_01:
dzidzia rusz sie tam ... :ico_spanko: bo nudno
jestem za !!!! chcialabym żeby był już grudzień zawsze to do przodu by było :ico_wstydzioch: :-)
Mój Franek tez już sie nie może doczekać a najlepsze jest to że on tylko siostrę z kokardką na glowie chce :ico_olaboga: a jak bedzie braciszek to mówi że i siostra też musi być :ico_olaboga:
Nie może się doczekać rodzeństwa :) Mojej przyjaciółki Synek tez ich meczy, ze chce siostrzyczkę, ale niestety nie mogą sobie pozwolić na drugie :( A z tego co mi mama opowiadała to ja też bardzo czekałam na braciszka :)
Mam pytanie do mamuś ktore ruchy już czują z Frankiem pamietam że dość nisko czułam ruchy nawet po pęcherzu mnie kopał a ta dzidzia jest jakby w połowie brzucha i tak bardziej po lewej stronie , gdzie najwiecej czujecie ruchy???