Świeżutkie foto Piotrusia
Jaki on duży.W ogóle wasze dzieci takie duże są moja to kruszynka.
Choć od wyjścia ze szpitala już przybrała i widać to na rączkach i buzi i P mówią do niej ciągle żeby się za bardzo nie objadała bo on chce mieć laskę córcie .
szkieletorek, zrobiliśmy sobie tą moskitierę na balkon- super jest!
No to super że się sprawdza .
Aha i waga synka no ładna ładna.Mama dobrze karmi .
Kiedyś już miałam pytać, czemu nie chciała rodzić w DT?
Wiesz co było dużo czynników się na ta decyzje składających.
Ja wiem że i zły personel jest w Tarnowie choć ja nie narzekam na nikogo tam i że może sie coś złego tez stać ale jakoś w DT nie chciałam.
Znajoma rodziła 2 tyg przede mną w DT , miała tam swojego Gina , bardzo bliska przyjaciółkę położną i to nie pomogło w tym by mieć w miarę dobrą opiekę.Bardzo narzekała na pobyt w szpitalu, na personel na warunki itp.
No i ja chodziłam do gina w T i jakoś tak miałam pretekst by tam rodzić.
Ogólnie nie doświadczyłam DT ale jest taka opinia że to są rzeźniki nie lekarze.
Zresztą nie tylko tego oddziału to się tyczy, mówi się że jak już życie ci nie miłe to zapraszamy do szpitala w DT a oni cie dobiją. Moja teściowa babcia doświadczyły ich braku chyba wiedzy .
W dalszym ciągu czekam na tą matę już meila napisałam czy mają możliwość sprawdzenia
gdzie jest przesyłka :ico_sorki: bo jak się okaże, że znowu tamci na górę zabrali to zatłukę :wpale: :wpale: :wpale:
Szkieletorek może jak mała nie chce to jej nie dawaj tego smoka na siłę :ico_sorki:
No nieźle by było gdyby znów sąsiedzi zwinęli.
A smoka nie ,nie daję na siłę i nie będę .
Ja walczę o laktację w lewej piersi
A od dawna tak masz ?
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Maciusia za 2 miesiące