Ja mówię siostrze,żeby rodziła w T., ale ona jakoś bezpiecznej by się czuła wiedząc,że tam jej ginek pracuje
No ja nie miałam w T swojego Gina , bo mój nie pracuje tam więc nikogo znajomego nie miałam .
A poza tym lekarza tyle jest przy porodzie że aż się sama zdziwiłam.
Ale każdy robi jak uważa.
Gdzie by nie rodziła to oby poród poszedł szybko i w miarę bezboleśnie no i by opiekę miała jak najmilszą.
szkieletorek, spoko, spoko, i Lilusia niedługo zaważy,że ręce będą Was boleć :ico_haha_01:
Ja się jej wagą nie przejmuję że jest maleńka bo wiem że teraz ładnie przybiera i że będzie dobrze .
Była u nas przed chwilką położna i mała przybrała kolejne 20 dag tak że cieszę się bardzo.Powiedziała że jest bardzo ruchliwa i że główkę ładnie trzyma.
A dziś w nocy mała dała mamie wycisk.Nie płakała co prawda ale po prostu na spanie się jej nie miało, chciała towarzystwa.Tak że spałam nie więcej niż 3 godz i teraz głowa mi pęka.
Bylam dzis odebrac malego z przedszkola
No a jak właśnie z przedszkolem jest teraz.Juz lepiej , panie sie skarżą jeszcze ?
Hej dziewczyny!
My od dziś w domku.
Witajcie i jak się odnajdziecie w nowej sytuacji i wszystko się unormuje to zapraszamy i czekamy na zdjęcia.
a u mnie coś nie fasjnie, z mężem się nie dogadujemy, nawet nie śpi z nami w sypialni
Uuuuu niefajnie.A czemu nie śpi z wami ? Chodzi o to że dziecko się budzi w nocy czy że wy się pokłóciliście?
ledwo patrze na oczy, dzis mielismy kiepska nocke, nie wiem co bylo Alankowi.
Czyli bardzo podobnie jak u nas.Jak mała już brało to czkawkę łapała i wtedy się jej ulewało więc ja pierś jej dawałam , potem czekanie na odbicie się i od nowa zasypianie .Ale ja jak na razie nie chodzę i nie noszę.
:ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: dla Maciusia
ten krem jest tak tłusty i taki mocno regenerujacy, smarowali nim małego w szpitalu, smarowałam nim pupkę i do tej pory nic nie wyskoczyło
Ja nie smaruję pupki niczym , czasem daje puder a jak jest lekko zaczerwieniona to mąka ziemniaczaną. Bardzo oszczędnie hehehe
Wczoraj w cukierni zamówiłam tort
nie no superowy
Nie wiem czemu ale moja mała wogóle MM nie toleruje
Co to jest to MM ?
dziewczyny doradźcie mi prosze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
w piątek mamy okrągłą rocznicę 10 lat razem :ico_oczko:
No ładną rocznica.
My 3 listopada mamy 9 rocznice.
Ale nie wiem co ci doradzić , ja tez bym chciała coś przygotować ale nie wiem jak z czasem będzie.
Ja często robię pieróg drożdżowy na kolacje z mięsem mielonym serem papryka chyba i sama nie wiem co jeszcze .
wstawie jakieś nowsze fotki
Jaki duży jestem w tym łóżeczku .Moja to ginie heheh kiedyś jak ją położyłam to taka maleńka się w nim wydaje więc na razie trzymam ja tylko w koszyku.
a tak wygląda Majki pokój po wizycie 3 dzieci moich koleżanek :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Oj nie jest źle .
Ja wczoraj się na mojego wkurzyłam
Ahh ci faceci