Witam Mamuśki:)
Tak poklikałyście że musiałam na raty czytać i już mało co pamiętam :ico_wstydzioch:
My dzisiaj u lekarza byliśmy mała waży 5030 :ico_szoking: :ico_szoking: Normalnie w szoku byłam jak zobaczyłam na wadze. Mój mały ciężarek :-D Tak to już w sumie katarek przeszedł, dziewczyna zdrowa jak ryba :-D
Wczoraj byliśmy z P w MOPS-ie chcieliśmy becikowe złożyć ale tak się wkurzyłam :ico_zly:
Podeszliśmy tam ludzi full wzięłam nr patrzę że 19 osób przede mną to że blisko do przychodni miałam to stwierdziłam że pójdę zapisać mała na badanie bioderek. W przychodni zeszło mi się z dobre pół godziny więc szybko z P lecimy do tego MOPS-u a tu dopiero 7 osób przyjęli. No to stoimy i czekamy. I wyobraźcie sobie że przez 45min nawet o jeden nr się nie ruszyło :ico_zly: :ico_zly: Nie wiem co oni tam robią. Bo to istne jaja. I nic w końcu nie załatwiliśmy bo już z mała poza domem 3 godz byliśmy i bałam się że się zaraz obudzi i jeść będzie chciała i co ja zrobię... Ahh i w czwartek od początku zabawa....
Ale badanie bioderek też załatwiłam, w sumie to miałam szczęście że taka miła Pani była co terminy ustawiała bo tak to na bioderka następny wolnyAle była termin na grudzień i do dermatologa to samo... Ale była tak miła że mnie na czwartek wcisnęła :-D :-D
Więc chociaż z tym mi się udało :-D
A mój P właśnie poszedł do apteki i będzie pytał o ten kremik:) Zobaczymy czy u nas jest:) Bo ja kupiłam sobie sudocream największe opakowanie jakie jest czyli 400g, ale strasznie wysusza skórę mojej małej... Miałam bepanten bo sobie kupiłam na brodawki to jej teraz wsmarowywuję:D A tak to się na linomag przerzuciliśmy. Ale jak to będzie to może się bardziej będzie opłacać :-D
Z mężami Wam nie zazdroszczę. Ja mam szczęście że mój jest nawet nawet:) Nie powiem nie raz mnie wkurzy, ale tak jak robił tak że grał do późna w nocy w coś i później mu się nie chciało wstać czy coś mówił że śpiący to ja mówie że nie ma! Trzeba było nie siedzieć Bóg wie do której. A teraz to ma obowiązki i nie ma spania :-D Ja tam potrafię być dobra i wszystko rozumiem, ale ja robot też nie jestem i też bym z chęcią sobie coś dla siebie samej porobiła:) Ale facetom to trzeba wszystko jak krowom na granicy, bo jak nie poczują to nie zrozumieją:)
[ Dodano: 26-10-2011, 13:50 ]
Licytuję matę edukacyjną z fischer price:) Nowe strasznie drogie mam nadzieję że mi się uda to licytację wygrać:) Ciągle ktoś mnie przebija a jeszcze 3 godz do końca.
Dzisiaj się od położnej dowiedziałam że już od 4 mies można soczki wprowadzać dzieciaczkom :ico_brawa_01:
[ Dodano: 26-10-2011, 13:59 ]
a noc to miałam dzisiaj super po kąpieli mała śpi już do 5 godz:) Później 3 godz. A dzisiaj obudziła się o 6 na karmienie i obudziła nas dopiero o 9.30 :ico_szoking: jak spojrzałam na zegarek to nie wierzyłam normalnie :-D
Na szczęście mleczko już się ustabilizowało, flaczki zniknęły znowu pełne mleka są :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Małej ten skok już chyba też przeszedł bo i pośpi trochę w dzień :-D a ja znowu trochę bardziej wypoczęta jestem :-D