nie mam pojęcia zawsze się zaczyna krwawieniem po tem dochodzą skurcze szyja raz dwa sie skraca i rozwieraa skąd te komplikacje? przeciez jestes zdrowa, młoda
chyba jest słaba :ico_placzek:
nie mam pojęcia zawsze się zaczyna krwawieniem po tem dochodzą skurcze szyja raz dwa sie skraca i rozwieraa skąd te komplikacje? przeciez jestes zdrowa, młoda

mój organizm nie nadaje się do bycia w ciąży :ico_noniewiem: mam problemy ze zdrowiem a ciąża je jeszcze bardziej potęguje, mam bardzo mocno zaawansowane zylaki od pachwin aż po same kostki na obydwu nogach i dostaje w ciązy bardzo czestych i bolesnych zapaleń żył, jest duże prawdopodobieństwo , że kolejnej ciazy moje żyły nie wytrzymają i popękają, czyli krwotok wewnętrzny, albo zgodze się na usunięcie dziecka albo mogę umrzec razem z nim, jeśli nie chodziłoby tutaj również o życie a tylko o ewentualne pogorszenie zdrowia to chciałabym jeszcze jednego maluszka ale w grę wchodzi aborcja albo osierocenie tych dzieci które już mam, nie wygląda to zbyt dobrze..NICOLA_1985, a Ty czemu nie mogłabyś utrzymać kolejnej ciąży, jeśli wolno zapytać??
karmie go raz - dwa dziennieA już zupełnie odstawiłaś? Bo mówiłaś, że do końca zimy poczekasz. Jeju mi jest jeszcze trochę szkoda, ale wiem że już powoli powinnam...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość